Любимци за януари 2015

От кога не съм пускала такава публикация в блога. Да, редовна съм с тези клипове, но така ощетявам тези, които само ме четат и въобще е различно, като пиша и аз не мога да ви обясня много точно разликата.
Сега нека започна с продуктите, които съм разхвърляла из снимките.
Продуктите на Too Faced преобладават заради милия подарък, който моите родители ми направиха за Коледа. Наистина бях супер изненадана и не очаквах да получа на куп толкова много продукти от марката.
Better Than Sex/Love се оказа наистина добра спирала. Вече достатъчно и се насладих и се чувствам добре подготвена за едно ревю ;) Все пак да не ви оставам с малко информация.. При мен повече издължава миглите и постоянно получавам комплименти за миглите ми напоследък. И този път наистина не е свързано със серума, който ползвах преди няколко месеца :)
Primed and poreless е поредната база в колекцията ми и ми е супер смешно, че за една година получих три бази за лице, като подарък, а това определено не е продукт, който често купувам и мисля, че е от голяма необходимост за грима ми. Обаче хубавите продукти независимо какви  са винаги правят впечатление. Не знам на какво се дължи, като състав и т. н., но много ми харесва как удължава трайността на грима ми и че от първия път не срещнах никакви проблеми с нея. От същата серия има и пудра, която заглеждам от много време :)
Chocolate Soleil го гледам от доста дълго време и сега го имам при това точно в тъмния вариант, макар че има и по-светъл, който бива препоръчван на бели момичета, като мен.  Дори да си я купувах сама тази пудра, бих грабнала тъмната. Просто има нещо в този нюанс, който дори и на снимки ме привличаше повече от млечния шоколад. Най-сетне разбирам защо много момичета контурират с бронзираща пудра. Тази е чудесна за целта :)
За крема за тяло на L'erbolario вече писах пост и малко преди да седна да напиша този пост получих комплимент за парфюма, с който съм, тоест крема :)) Все повече се наслаждавам на трайният му аромат.
Добавила съм и балсамите на гръцката марка Korres, защото ги ползвах изключително много през сесията, докато си седях у нас и учех. За сметка на това, че не носех толкова грим през последните седмици, уважих всичките си балсами и тези ми станаха много любими.
За скраба на Гарниер научих от Ани и потвърждавам нейните добри отзиви. Не е с едри частици и е по-щадящ към кожата. Поради тази причина е удобен и за по-често ползване. Освен това миризмата на маслата в него е много отпускаща :)
Имах много добри открития от към "Грижа за кожата на лицето". Скоро ще ви напиша няколко по-подробни поста по темата и затова смятам съвсем кратко с едно-две изречения да изразя любовта си към тези три продукта.
Крема мечта PURE nuff nuff  поръчах от Zoya.bg, защото във Варна не го открих в близките био магазини и мога да потвърдя, че си отговаря на името. Мирише на ванилия и роза, комбинация от аромати, която е много приятна и отпускаща. Консистенцията също е много интересна, защото наподобява бита сметана и направо се разтапя при допир с кожата. Попива бързо, но се усеща много богат крем, затова го ползвам, като нощен крем.
Тоника LUSH Tee tree water сякаш няма скоро да ми свърши, макар че шишенцето е малко, а повече за нея съм писала в този пост.
Измивния гел на Apivita with olive and lavender също е продукт, който вече бе презентиран в блога и нямам какво повече да допълня, освен ако не съм споменала колко е икономичен.

Червилото на MAC Rebel не е толкова плашещо на устните, колкото в гилзата и е чудесен избор за студените дни. Много го исках това червило и сега му се наслаждавам всеки ден. Повече за него можете да прочетете тук.

Сега преминаваме на любимите ми неща извън козметиката и грима, сред които е книгата "Не казвай сбогом!" на Джилиан Флин. Трилър, който не ме остави две нощи да спя, докато не завърша напълно книгата. Напълно не традиционен избор за мен, като жанр, но много ми хареса. Повече от филма и сега съм се заела да търся другите книги на авторката.
Любимите ми модни находки за месеца са колието от снимката, което ми е подарък и е закупено от Primark. Блузата, която показах в клипа не успях да я заснема, но ако сте любопитни можете да го отворите :) Само ще спомена, че съм доволна от инвестицията 15лв. Такива намаления не бях случвала, откакто марката Манго се изнесе от нашия град :)

Последно остана да ви спомена за филма "Съзряване" или "An education". Леко и разтоварващо филмче с една много сладка героиня и горещо ви го препоръчвам, особено на тези, които си падате по драмата и романтиката. Преди да напиша поста ме осени идеята да пиша за филми и ми е интересно дали ще се радвате да видите такъв пост от мен в блога :)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!