Най-любимият ми крем на Nuxe

Преди две седмици се похвалих в Instagram и Twitter с поредната си опаковка на любимия ми хидратиращ крем за всички времена, а именно Nuxe Creme Prodigieuse. Постоянно се връщам към него и постоянно опитвам да го заменя с нещо друго, но уви не мога. Още един интересен факт е, че съм ползвала този крем през всички сезони и определено моята кожа го обича през цялата година.

Реших най-сетне да седна и напиша подробно ревю за него, като съм супер развълнувана, защото ще обобщя един дълъг опит с продукта.  Сега съм на третата ми пълна опаковка от него. Преди това го бях тествала от travel комплекта на марката във мини вариант от 15мл.

Хидратиращият крем против отмора за нормална и смесена кожа идва в съвсем стандартна пластмасова тубичка. Нямам оплаквания от към опаковка. Практична и хигиенична е. От отвора изтича точно толкова количество, колкото желая и не пилея излишно продукта. Освен това крема е запечатан и побран в кутия, така че може да имате пълна сигурност, че никой не си го е тествал в аптеката преди вие да го купите. 

Конистенцията е съвсем стандартната за един крем. Не е нещо различно и няма какво да спомена по-интересно за нея. Самото кремче мирише много приятно. Миризмите на марката са силни и аз винаги го подчертавам, защото знам, че всеки вкус е различен и поради малко по-специфичните аромати на Nuxe, вероятно не биха се понравили на всеки. На мен винаги ми харесват и ми носят едно малко по-луксозно чувство. Леко ме разглезват ;Р
Според мен този крем е и удачен за смесване с кремообразни и малко по-гъсти фон дьо тени. С първата ми тубичка от него точно така процедирах и фактически съм си правила сама тониран крем. С помощта на крема съм отнемах прекалената пудреност на продукта, защото самостоятелно той бе доста покривен. Със сигурност така съм поставяла по-малко основа, тоест фон дьо тен. Този трик много ми харесваше навремето и затова реших да го споделя. Извън това крема е наистина добра основа за грим, защото попива бързо и не оставя тежко усещане на кожата.
Нали ви споменах, че постоянно се лутам и се опитвам да намеря нещо, което да се отрази по-добре на кожата ми. По този параграф имам нуждата малко да се оплача от крема на The Body Shop Vitamin E, който се оказа, че ми доставя нулева хидратация в студеното време и доста раздразни кожата ми. Може би, в по-топлото време това е било незабележим резултат на кожата ми, но сега направо ме влуди и бях се насочила да си купувам разни серуми за дехидратирана кожа, но накрая просто купих старя любимец и всичко се оправи.

Този крем има и по-тежка версия по-удачна за кожа с по-сериозни нужди от хидратация. Вземете го под внимание, ако сте притежател на суха кожа.

А, аз лично обожавам крема през цялата година, защото имам комбинирана кожа, която лятото е по-мазна, а през зимата имам на места доста сухи участъци, но не по-цялото лице. През летните дни го пазя за вечерта, а в студено време го мажа и сутрин и вечер. През една екскурзия бях забравила балсама си и реших вечер да опитам да заместя този продукт с крема си за лице. Е, и за тази ми част на лицето се погрижи добре, колкото и странно да звучи. Това си бе моментен експеримент, не мислете, че го правя постоянно ;)

Странно ми е, че пиша чак сега за него, но вярвайте ми претърсих блога и го намерих само в общи публикации, а той заслужаваше свой собствен пост. Понеже не съм попадала на по-добър от него през последните години, го считам, като моя най-любим хидратиращ крем за момента.
Нямаше промяна в действието му с всяка поредна тубичка и мога винаги да разчитам на него. 
Стандартно ми стига за три месеца при редовно ползване и за мен си струва, въпреки че не  е евтин крем. Попада в средния клас и повярвайте ми всеки път, когато инвестирам в него знам, че си струва ;)

Цена: около 35лв (в апетеки Субра съм го купувала най-изгодно и последно на тази цена)
Количество: 40мл
Можете да намерите: в аптеките, които продават продуктите на марката


5 коментара

  1. Елвира Георгиеванеделя, януари 11, 2015

    Много хубави снимки! <3 О, и аз съм с комбинирана кожа и ще взема да го пробвам. Сега ползвам крем на Nivea за моя тип кожа, но не се справя със сухите участъци, за които гориш. :/

    ОтговорИзтриване
  2. И на мен ми е страшно любим :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз имам желание да пробвам това http://www.thebodyshop.co.uk/shop-by-range/vitamin-e/vitamin-e-overnight-serum-in-oil-28ml.aspx но ще го обмисля добре за следващата зима, че сега имам друго олио.

    ОтговорИзтриване
  4. Ще бъдеш почетно спомената в бъдещото му ревю, защото ще си го купя само заради теб :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Ооо <33 Силно се надявам да ти хареса ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!