Антибактериални матиращи листчета Beauty made easy

Матиращите листчета са ми верен спътник всеки ден, защото дори и през зимата ми се случва да лъсна през деня. Понякога ползвам трика за попиване  с помощта на последният пласт на хартиена кърпичка, но сякаш предпочитам си имам отделен продукт за този проблем.

От доста време чета за листчетата на Beauty made easy и щом ги намерих в Софийския Дъглас веднага си ги купих. Направих и малко сравнение с тези на Catrice, които предпочитам да си купувам и не съм им изневерила от повече от година. 80 броя срещу 50 и цената е с разлика около 20 ст. Все в полза на Beauty made easy. Предстоеше ми да ги тествам и да видя дали ще съм още по-доволна от избора.
Ясно ми е, че материала е сходен на повечето такива листчета. Тези, обаче се предлагат в два вида- антибактериални и универсални. Аз избрах антибактериалните, които са с екстракт от зелен чай и са зеленикави на цвят.
Попиват отлично и въобще не мога да се оплача. Нещо повече.. Не забелязвам да ми отнемат и минимално количество от продуктите на лицето. Не знам какво мога повече да добавя освен, че много ми допадат и смятам да им стана редовен клиент ;)

Цена: 5.99лв
Количество: 80 броя
Можете да намерите в: Дъглас и Бюти зоун

4 коментара

  1. Страхотни са .И аз ги открих лятото и мисля,че все още имам. Много добър продукт..Жалко,че не е по-разпространен .

    ОтговорИзтриване
  2. Аз пък тези на Катрис хич не ги харесах, защото махаха доста голяма част от грима. Тези със сигурност ще ги опитам :)

    ОтговорИзтриване
  3. Да, на много хора не им харесват заради това ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Напълно съгласна. Трябва да ги пуснат в ДМ и Лили :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!