Dark Lips with Arissa [ревю]

Arissa е марка, за която абсолютно нищо не бях чувала, до преди месец, когато получих пакет с няколко техни продукта и понеже главната част от тях бяха все за устни, нямаше как да не се запозная набързо с асортимента им или  с това, което ме изненадаха Beauty Selekt.
Тази марка не подкрепя тестването върху животни и може би, това ми се наби първо, когато посетих американския им сайт. Залага на интересни цветове в продуктите и определено не е скучна в това отношение.
В духа на есента и тъмните устни нямаше как да не понося поне малко цвета Vamp, който наистина  е най-тъмното червило, което съм слагала на устните си. Толкова тъмно, че почти черно в контраст със супер бялата ми кожа. Ама наистина си е vampy :D

Доста наситени нюанси се отразяват доста изтущаващо на устните. Arissa Rouge a levres е много мазна и щадяща формула. Нанася се много лесно и поради силната си пигментираност е възможно да се експерементира, като се нанася с различна интезивност на цвета. На снимката долу съм го нанесла плътно, за да се види реалната му красота.

Доста тъмно е и аз не се възприемам, но за следващия Хелуин е възможно да измисля нещо с него. Някоя по-тъмна визия.

Като цяло се впечатлих главно от формулата, тоест колко приятна е за нанасяне и не изсушава.
Опаковката е стабилна и гумирана, което не ми харесва, защото предусещам как в чанта биха се налепили всички прашинки по нея и винаги би изглеждала леко мръсна.
Съдържание

Колкото до моливите, те не са ми страст, като червилата, но май е време да се промени това. В момента има и някаква мода да се говори много за моливи за устни.

Аз се възползвах да тествам червения с няколко червила. Мек е и определено прави червените ми червила по-перфектни от всякога. С номер 10 на Римел направо залепна. Буквално е перфектната подложка за него, която го прави трайно и го кара да стои на място, защото това червило е много... Нека речем мазно и постоянно излиза от контура.
Неутралния не е моя цвят, но го пробвах на ръката, за да ви покажа нюанса ;) Следва да бъде подарен на приятелка :))

Продуктите на Arissa можете да намерите в асортимента на Beauty Selekt.



*Продуктите ми бяха любезно изпратени от вносителите на марката. Мнението ми за тях е базирано изцяло на моя опит с тях и това как са ми понесли.


11 коментара

  1. Тъмното червило е страхотен цвят!

    ОтговорИзтриване
  2. Червилото е убиец! И ти някак подценяваш факта как ти стоят такива цветове! Убивам за твоята бяла кожа, ей, Снежанке :*

    ОтговорИзтриване
  3. Любител, като теб нямаше как да се въздържи от коментар :)) Благодаря, Тея!

    ОтговорИзтриване
  4. За моята кожа съм ти говорила много и няма да добавям към оплакванията. Сега поне и дойде сезона..хихи. Благодаря, Мери!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотно ти стои червилото! Хич не чакай Хелоуин, за да си го носиш :)

    ОтговорИзтриване
  6. Много красиво червило наистина и според мен трябва да си го носиш по-често :) прекалено е хубаво, за да стои в шкафа :)))

    ОтговорИзтриване
  7. След токова хубави коментари, няма как да не го понося още няколко пъти :) Иначе аз колко много имам дето залежават, което си е грях, ама покрай блога така се получава :)

    ОтговорИзтриване
  8. Всичко е в името на блога :))))

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!