Втори колет от Шотландия

Вчера въздържах за няколко часа любопитството , за да може пред камерата да покажа чрез клип реакцията си, когато разопаковам втората си пратка от Шотландия, а днес на спокойствие успях да снимам всичко ;)
Ако сте пропуснали миналия пост, ето линк към него :) Сега ще ви разведа през съдържанието на кутия номер две.

За продуктите на Benefit знаех. Тоест момичето ми бе подсказало, че ще ми сложи нещо на марката. До края не можах да отгатна кои са. Не очаквах най-новата им очна линия и супер известната спирала They're Real!. Сега ще ги опитам и ще докладвам за какво иде реч ;) Като сме на темата за марката получих и мини на околоочния им крем It's Potent.
В супер сладко несисерче бяха побрани няколко тестера и голяма част от семпълите. Толкова е сладурско, че нямам търпение да го напълня и нося с мен. Много се радвам, че се разтваря добре и всичко се вижда веднага щом се отвори.
Получих два гланца на Smashbox плюс две малки тубички от по 7мл на не безизвестната база на марката :) Ще имам и шанса да опитам два фон дьо тенa. В малките кутийки това има :)
Едно от най-големите и красиви неща е палитрата на Makeup Revolution, която получих. Нямам търпение да я вкарам в действие,
Супер, супер мнооого се радвам на комплекта за вежди на марката №7. Също така на сенките под формата на молив на Barry M. Това са все английски дрогерийни марки, за които от години слушам суперлативи.
Бонбонките тях си ги знаем ;)

Aveeno е марка, която също липса по рафтовете на нашите дрогерии. От нея имам мостра на хидратиращ лосион. За скъпата, но ефективна маска ви писах в поста с маските и сега на същата марка заедно с нея получавам и маска за околоочния контур ;)
Ароматното картонче с парфюма на Ланком е било всъщност в кутията, за да ароматизира. Но пък е супер симпатично и сладичко. Аз обичам такива мънички неща.
Олиото за тяло на Palmer's не съм го пробвала. Тук в България продуктите им са прекалено оскъпени. Определено ги харесвам, но за напред ще поръчам онлайн техни продукти.

Иии даа.. колието. За него все още не вярвам :) За тези, които не са гледали клипа. Това колие съм си гонабелязала от много време и не знам как тя  е уцелила точно него да вземе. За такива неща не си говорим и даваме жокери ;дд


12 коментара

  1. Прекрасни продукти!Да си ги ползваш с радостта, с която ги получи и да споделяш с нас ревюта :))

    ОтговорИзтриване
  2. Завид завид! Всички неща са страхотни, да си ги ползваш със здраве, и чакаме ревюта :)

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина съм супер щастлива, Майче ;) Благодаря за милите думи!

    ОтговорИзтриване
  4. Непременно отзив за Makeup Revolution :)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ти, Теди ;) Той май наистина текста се явява излишен.. Снимките говорят сами.. хахах.

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотен е !! Гледах още вчера клипчето и си личеше колко си развълнувана :)) Чудесна идея <3

    ОтговорИзтриване
  7. Чак днес ги пробвах. От първата комбинация смея да съдя, че като всяка палитра си има плюсове и минуси. Черното ми се стори доста слабо пигментирано, а самите кафяви цветове са доста подобни. Утре ще ги пробвам с бащата на NYX, за да им тествам истинския блясък :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честити красоти :) Много хубави изглеждат всичките и да продължавате да разменяте :) А може ли линк към нейния колет, интересно ми е с какво си я зарадвала :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!