Колекцията ми от колиета

Публикувах ново вълнуващо видео в канала ми. От доста време планирах да ви покажа моята колекция от колиета, а един коментар на мой последовател само ускори реализирането на идеята, която преди това дори не включваше клип :)

Мога единствено да добавя, че събирам колиета от почти една година. Всяко едно по-надолу съм го носила много с малки изключения и се старая да имам различни модели.

Най-първото ми колие, с което се сдобих много случайно на намаление в началото на миналото лято. То открехна любовта ми към този тип аксесоар. Доста изчистено и семпло е. Точно заради "простотата" на модела е перфектно за съчетаване с почти всичко :)
Моето второ колие е и най-разочароващото в колекцията ми. Взех много скоро след първото. Спомням си, че бе останала последна бройка, което при мен автоматично означава "Искам го!". Само дето после този модел се завъртя и по другите магазини и съм сигурна, че Ви е познато и на вас. Проблема, който имам с него е, че цвета му имитиращ метал се обели много бързо. Сега залежава основно в чекмеджето ми :(



Колието ми от SIX бе първото ми с камъчета и съм доста приятно изненадана от качеството му. Аз сама веднъж го изтървах и се отлепиха две камъчета, които бързо залепих, но други проблеми с него нямам.
Пристъпвам към двете еднакви колиета в колекцията ми. От миналата есен ZARA задобряха с техните аксесоари и основно колиетата и почнах доста да ме изкушават. Този модел бе доста харесван и от ютубърките, като аз дори съм го виждала и на известни личности да го носят на червения килим.
Защото си бях наумила да го купя на намаление, а това не се случи понеже и тук бързо се изчерпа, реших да поръчам имитация от Aliexpress , която ми свърши работа за изпращането, но иначе е доста лоша изработка и не може да се сравнява с оригинала.
 Това ми е лятното колие. Изненадах се колко добре пасна на летния ми гардероб. Честно казано, ако не ми бе подарък, едва ли бих го погледнала дори. Както  и да е, ще му се радвам до края на летния сезон още. През другите не мисля, че ще е удачен избор заради самия модел ;)

И с това колие имах малки проблеми. Откачи се няколко пъти и трябваше да го поправям :дд Много харесвам модела.. Самите падащи капки и синия им цвят :)
 Това е последния член на колекция и той подарък. Това колие е от новата колекция на H&M и в момента е актуално в магазиите.
 След поста на Деси и аз си направих поръчка от Twins Store. Много любезни, бързи и комуникацията ми с тях беше на много добро ниво, обаче самото колие не се оказа най-доброто качество и пак става въпрос за бързо обелване на метала. Иначе е доста леко в сравнение с повечето ми колиета.
Честичко разглеждам китайски сайтове, където можете да намерите различни бижута, имитации и още за много ниски цени. Случайно открих това колие в много от тях и ви съветвам, ако много харесвате модела да поръчате от Aliexpress например. Естествено можете да го закупите и от българския магазин . Преценката е ваша, аз лично, ако пак поръчвам ще е от китайски сайт. Може да пристигат по-бавно, но сякаш ще имам реално очакване за качеството на бижуто после ;)

И това е от мен. Не пропускайте и видеото по темата, където говоря малко повече за самите колиета:






4 коментара

  1. Много красиви колиета, особено това в етно стил от Зара, страхотно е. Благодаря ти, че сподели за Twin Store, много се колебаех.

    ОтговорИзтриване
  2. Дано да съм помогнала :) Аз тъкмо се чудех какъв стил да го категоризирам това колие и ти ме подсети :))

    ОтговорИзтриване
  3. Преди бях фен на обеците, може би, защото бях и с къса коса и повече измъкваха. И сега си обичам, но По-рядко нося. Имам доста обаче. Наскоро купих едни и сега се чудя дали да не ги подаря, защото са красиви, но кога ще стигна до тях... Нямам идея :))

    ОтговорИзтриване
  4. Ехааааа, Тифани от YouTube би ти завидяла! Много хубава колекция :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!