Rimmel Apocalyptic Nova [ревю]


Напоследък доста дълго желани и дълго очаквани дрогерийни продукти успяха да кацнат и по нашите козметични стелажи ;)
Това е любимият ми нов тип червило/гланц... Нещо по средата, най-доброто и от двата свята ;) Просто не си го свалям от устните последните две седмици.


Моят цвят е под името Nova, който ако щете ми вярвайте аз възприемам, като неутрален цвят за моят тон коса и кожа. При мен цветовете трябва да се виждат иначе остават блуждаещи там някъде на бялата ми кожа. Затова аз считам Nova за онова сладурско розово с лек цикламен привкус,  което попито със салфетка, е моя цвят за устни, ако желая да съм естествена.
 
Снимките са уловил силната му цикламена нотка, която плътно нанесена се вижда на моите устни или така да се каже, когато го оставя да е в пълния си блясък, защото Apocalyptic са с доста интересна формула на доста течно крем червило. При нанасяне на устните е бляскаво, усеща се много леко,  плъзга се по устните, обаче падне ли малко от цвета оставя матов отенък и червилото преминава в другата крайност на финишите ;) Мога да имам и блясък, и матово червило според желанието ми, което няма как да не ме грабне и няма възможност Rimmel Apocalyptic Nova да ми омръзне.
Така изглежда попито със салфетка.

Един пласт и на долната съм нанесла два.

Нямала съм проблем с разтичане, което пък съм го срещала, като критика от други блогъри за този гланц. Времето, което издържа при мен е около четири часа, като избледнява, но не пада неравномерно и не се събира в гънките. Ако хапвам нещо пада почти изцяло, защото остава лек отенък, така че определено е дълготрайно червило. 
Има си типичния мирис на червилата на Rimmel, който е доста свеж, приятен и не много натрапчив. 

Сега текат различни промоции в магазините и можете да ги намерите за по- ниска сума от около 10лв, колкото струват Apocalyptic попринцип.

12 коментара

  1. разочаровах се, когато днес в два магазина лили ми казаха, че не предлагат червения нюанс, и след това се опитаха да ме убедят, че ми трябва поредното розово червило. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хммм... Не знам къде е това, но аз лично на продавачки нямам доверие, а за гланца доста порови, докато хвана този цвят. Имаше ги почти всичките предлагани, мисля. Ама пък тестери само на три цвята... Незнайно защо ;( Успех с търсенето! Стискам палци да намериш червеното :)

      Изтриване
  2. И аз се сдобих с едно такова бижу в подобен цвят. Много ме дразни грозния бял бг етикет , който са залепили на хубавата капачка. Съвет как да го махна, понеже виждам,че ти нямаш ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мразя етикети :Дд Мен ме влудяват дори само на снимка в чужди богове ;(
      Трудничко го махнах, но потопих за малко във вода, за да омекне. Става и с лакочистител, но той понякога е много агресивен и ми е свалял боята от някои продукти. Внимателно с него!

      Изтриване
    2. Да..и аз съм така , особено на такива красиви опаковки..Ще ходя да го мъча и ще внимавам :) Благодаря ти .

      Изтриване
  3. Тъкмо обмислях покупката му! Едвам ме нави!

    ОтговорИзтриване
  4. " Времето, което издържа при мен е около четири часа, като избледнява, но не пада равномерно или се събира в гънките. Ако хапвам нещо пада почти изцяло, защото остава лек отенък, така че определено е дълготрайно червило. "
    Падането неравномерно не е ли гадно ? Както и събирането в гънките? Или не можеш да се изразяваш правилно или нещо си изяла в това изречение. Лекият отенък след ядене не прави едно червило дълготрайно. Едно обикновено червило седи на устните повече от 4 часа, ако не ядеш и не пиеш.

    Как само аз ги забелязах тези 2 странни изречения ? Те автоматично ме отказаха да си купувам продукта. Не искам да се заяждам...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ревюто е редактирано с двете си съмнителни изречения за теб. Радва ме факта, че се срещат и читатели, които не четат повърхностно, защото напоследък постоянно имам запитвания за неща, които си ги пише в самите ревюта :(
      Също така искам да отбележа, че винаги едно ревю може да те откаже от покупка. Това си е твое право дори то да звучи положително.

      Изтриване
  5. Ох, че як цвят!
    Много ми харесва.

    ОтговорИзтриване
  6. След като гледах видеото и прочетох ревюто не съм спряла да го мисля това червило :D Днес най-накрая си го купих и съм много доволна, цветът е жесток :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Коментарите, в които някой споделя, че е купил даден продукт заради мои отзиви ме радват най-много ;))
      Да си го носиш много и само да те радва!

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!