UNE Breezy cheeks [ревю]

Пффф...толкова да вали напоследък, а пък аз заради това все съм възпрепятствана да ви пусна няколко по-пролетни поста :(

Днес обаче си избрах да започна с тях и погледа ми се спря на снимките с този кремообразен руж, който по мое мнение е в доста подходящ, за всеки ден, събитие, грим или комбинация от дрехи, цвят :)
Преминаваме директно към леката сладурска опаковка с плъзгащ механизъм, която често е предизвикателство за любопитните околни, които не се сещат как да я отворят ;дд

Ружовете с кремообразна формула са най-лесните за поставяне, според мен . Голямата философия е в това: да докоснеш с пръст в пигмента и по възможност нанесеш на тънки пластове до желания резултат. Да, цвета също влияе на това колко по-голям е шанса да заприличаш на матрьошка, в случай, че прекалихш, но за сигурност се придържайте към горе споменатия съвет. Подхождам така с всеки нов продукт.
С цвета BO3 никакъв шанс да не се справите от първия път понеже консистенцията е лека и лесна за преливане. Пръста ми просто се плъзга по повърхността на продукта. Доста приятно усещане,  ако питате мен :)

Това, което не очаквах е UNE breezy cheeks blush да седи по-влажно на кожата или да съм по-ясна ружът има блясък. Може би, за някого с мазна кожа ще е препоръчително да мине с пудрата си чак след поставянето на ружа. На мен ми допада озаряващият ефект и нека напомня отново не съм фен на пудрите, затова макар и с комбинирана кожа съм доволна дори при частичното омазняване през деня, което получавам.

Нанасям с пръсти или стиплинг четка, като не мога да посоча по-предпочитан или добър от двата варианта. Цвета е интересен и на моята кожа родовете и не е чак толкова печелят, както на ръката ми.
И почти забравих да отбележа, ме UNE е био марка и следователно този продукт и останалите им е с изчистен, изцяло натурален и безвреден състав.
  Огледалото отгоре създава едно луксозно усещане, но пък ме и прави предпазлива, защото шанса да се надраска в чантата е голям.

Можете да намерите продуктите на UNE в Beauty zone в "Мол Варна", а за останалите градове, ако не ме лъже паметта в българската им фен страница във фейсбук има инфо ;) Закупих моя руж по спомен за около 20лв, но не.пазя класовата бележка и не съм напълно сигурна.

2 коментара

  1. Чудесен продукт и цвят, все не се навивам за кремообразен руж, но много ме запали :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз съм им фен :) С тях се запалих по ружовете съвсем :)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!