YSL creme de blush in 09 Baby Doll

Личи си, че новата мода в ружовете е крем ружовете. Буквално вече всяка марка на пазара вади своя версия и аз съм доста развълнувана да опитам от почти всички.


В моят уишлист бързо се намести обаче една лимитка от пролетта и си мислех, че няма как да стигне в моите ръце. 

Знаех, че ще ми хареса цветът, макар в бурканчето да е плашещо сигнален. Именно той беше хванал интересът ми към продукта. 


Между другото самото бурканче е направени от доста лека пластмаса и въобще не тежи. Което пък все буди въпросът във мен дали няма да стане нещо на ружът заради това, лекотата на опаковката не ми вдъхва стабилност.


Симпатично е, като го отворите и капачето създава приятно усещане за лукс, а после и свежата миризма с дъх на краставици щом топнете пръстче да нанесете ружа ;) Обичам такива глезотии признавам си ❤❤

Използвам пръсти за нанасянето и със четка не мисля, че би се сработила тази мус текстура. Точно, като мус е и щом сложите на бузите си бихте се изплашили, колко ярък цвят остава и дори малкото нанесен продукт, но после той идеално се слива и дава много свеж цвят на лицето.


Което ми напомня, че именно защото изглежда много ярък, не бива да се търка и размазва, за да избледнее. В началото винаги правех така и после виждах, че оставя много невидима следа. Просто с пръсти и потупващи движения го нанасям и след секунди, вече е попил и сякаш идеално наместил се. Възможността да се превърна в клоуни все пак съществува, затова подхождам внимателно с количеството и защото използвам малко макар и всекидневно предполагам този ми руж дълго ще се задържи в колекцията ми ;)



YSL имат малка гама от цветове кремообразни ружове, които са перманентни. В случай, че ви изглежда интересен продукт и не можете да намерите Baby Doll, можете да ги разгледате и опитате.
Наистина интересен продукт. Бих могла да кажа по скоро от към колекционерска цел е нужно да го притежавате, но цветът е интересен и не често срещан. Също така повече приляга на бели кожи и на по-тъмни едва ли би дал същият ефект. Някак не ми се оправдава цената, колкото и приятно и интересно да е нанасянето и усещането.
Съвсем не съжалявам, че имам продукта и ми доставя голямо щастие да го имам и ползвам всекидневно. Доста е икономичен и е удобен да се подновява ;) Трайността му в момента не може да блесне напълно, но е на ниво и тя. Със сигурност пет часа успява да издържи в жегите имайки предвид, че аз не слагам пудра.

Добавете надпис
Тук също може да видите как стои YSL Baby doll  на моето лице ;)

1 коментар

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!