Clarins Bronzing Duo #01




Нещо много съм се запалила по бронзиращите пудри. Дълго време гледах ревюта и се чудих и реших да си взема поне една от харесаните или по-точно единствената от тях, която продават в моя град.
Става дума за бронзиращото дуо на Кларинс. Марка, с която се сблъсках за първи път и не очаквах, че така приятно ще ме изненада.


И така след дълго маене и след като съм много бяла избрах цвят 01, който е най-светлият от трите предлагани варианта. Надявах се тъмната му част да е подходяща за контуриране. Всичко е въпрос на вкус, а аз лиично търся леко подчертаване и го получавам с тази пудра.


Ако искате нещо по-забележимо и сте с бяла кожа, най-светлият цвят няма да ви допадне. Насочете се към двойката.
Светлата част сякаш придава повече плътност на тъмната. Тази половина на пудрата е по-кремообразна и е по-лесна за разнсяне. Тъмната част пуска по-трудно цвят, някакси е по-грапава и е с бляскави частици, а другата е мат.


Заедно затоплят цвета на лицето приятно. Дават лек приятен оранжавеещ загар, който стопля тена на лицето. С тъмната част постигам леко и деликатно подчертаване на скулите.

Трайността е страхотна. Гримирам се малко преди седем  сутринта и свалям грима към седем вечерта, а понякога и два три часа по-късно от този час. За това време не избледнява много, дори и като съм се опитвала да я изтрия леко.
Слагам я върху фон дьо тен .




Ето и на моето лицер надявам се фотоапарата да е уловил всичко, което ви описах :)





5 коментара

  1. А върху лицето да видиииим?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Скоро! Непрекъснато искам да заснема нещата, но някак все не се организирам. А искам и хубава светлина ;) Щом вече съм и обещала ще стане.

      Изтриване
    2. Наистина е по-сложно, но тогава едно ревю е пълноценно. Аз така 2 фдт пазя за добрата светлина хах

      Изтриване
    3. Да и аз това ревю го пазя от доста време и обработвам непрекъснато, но толкова харесвам продукта, а и съм на такава вълна и реших да споделя ;)

      Изтриване
  2. PS: иначе реално погледнато нищо не става ясно какво представлява... :(

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!