Tarvel essentials: Paris edition




Официално съм във ваканция и вече мога да се настроя на вълна Париж. След два дена ще съм там заедно със семейството ми на екскурзия.

Днес ви показвам какво ще взема със себе си за дните, в които ще бъда там. Опитах се да подбера само нужни неща, защото като цяло по екскурзии почти не нося грим. 


Нещата, които със сигурност не бих пропуснала са фон дьо тен, руж или бронзираща пудра. Добрата основа винаги помага, ако лицето ви не е във форма, в моя случай от недоспиване. Сега ползвам Superbalanced на Clinique, който е приятен, но има няколко неща, които не му достигат, за да ми стане любим, като например това, че не издържа цял ден.
От доста време ползвам Clarins bronzing DUO, за което скоро ще ви се похваля. Очаквайте ревю :) Добавям и ружа на Borjouis, който много добре подхожда на кожата ми.
А, лаковете винаги могат да са доста ефектен аксесоар:) С мен взимам двата ми на Essie. Лакирам се от два до три пъти през седмицата, а тези два цвята не са много претенциозни. 


Следващите неща са си малко екстра, защото аз почти не гримирам очите си всекидневно. Тези са за вечерите, когато ще ми се иска да съм малко по-нагласена. 
Всеки мой очен грим не минава без палитрата на Dior. Една от най-добрите ми козметични сделки. Естествено всичко необходимо за любимата ми очна линия и мек молив за опушен грим. Нямам основа сенки, макар че определено се нуждая. Надявам се да се сдобия от Парижката Sephora с Urban Decay Primer potion
Спиралата, която не харесвам много, но трябва скоро да приключа и комплектът ми за вежди. 


С червилата се оставих малко да прекаля. Нали съм луда по тях. Clinique chubby stick почти свършва, но е най-лесният за използване " продукт въведи устните ми в ред за секунди " ever :D Следва стейна на Лореал, който е нов продукт за нашият пазар, но не съм много впечатлена. Иначе цветът му е моят най-любим розов нюанс и ще си го използвам само заради това. И все пак съдбата ще му е да се превърне в подарък за някоя приятелка май.
Rouge in Love in Rose Bodoir ще е моето вечерно червило. Тук вече съм влюбена <3
За накрая добавям другото ми коралово червило Max Factor Bewitching Coral и балсама на The Body Shop.


Малко четки и малко изкуствени мигли :) Четката за руж на Real Techniques е страхотна и скоро ще поръчвам другите май ;) Чудя се дали да не добавя и плоската ми четка за фон дьо тен. Така и не мога да избера най-любимата си, между нея и buffing четката. 


Ето малко и бяла козметика. Тези дни тествам трите стъпки на Клиник, но нещо не мога да бъда убедена, че ще са ми полезни, а честно съм любопитна и ги искам много.
Така да все пак за пътуването си оставам с продуктите на Avene, от които съм много доволна, и двуфазен лосион за махане на грим на Garnier. Той не е нищо особено, дори с мука го изразходвам. Неудобното с тях е, че са ми в доста големи разфасовки и нямам от онези контейнерчета, където да си отсипя само за пътуването.
Една от любимите ми масли на Freeman, защото е добра в премахване то на натрупалата се мръсотия. Все пак при дълбоки черни точки, няма да ви отърве от тях. Имайте го предвид, ако сте я харесали за тази цел.
Вземам и любимият ми крем Nuxe Prodigieusse, макар да усещам, че лицето ми му се е наситило и иска нещо различно. Или това са моите желания за нещо ново :)


Оставам вярна на Macadamia в бъдещите месеци, защото последните неща, които си взех от тях са amazing^^ All time favourite крема на Nuxe за ръце, който не искам да свършва, един доста евтин лакочистител, който е голяма находка за мен, любимият ми део рол-он и домашна скраб за устни (това в малкото бурканче).

Има някои неща, които със сестра ми ползваме заедно и ще са в нейният багаж. Затова например не съм взела шампоан, което ми напомня, че отскоро открих сухите шампоани и днес си купих нова опаковка за пътуването.
Също така с мама си правим експеримента винаги да пазаръваме в дроериини магзини, като сме на екскурзия и си взимаме съжсем ежедневни неща за ползване.. шампоани, измивни гелове за лице, душ гелове и т. н. Тестваме да видим дали е вярно, че там са с подобро качество :)

4 коментара

  1. Ей, как благородно ти завиждам за пътуването! Да си прекараш супер!
    Аз сериозно съм загледала трите маски на Freeman в ДМ-а, но не мога да реша. Кожата ми е суха, без много дълбоки замърсявания. От коя си най-доволна?

    ОтговорИзтриване
  2. И от двете, но теб би ти допаднала повече с краставицата. След другата ще ти е нужен след нея хидратиращ крем, но и аз слагам понякога.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси! Когато се сдобия с нея, ще споделя впечатления. А точно вчера си говорих с една приятелка, която сподели, че има големи пори и затова лесно й се получават черни точки (иначе кожата й е перфектна); та отворихме блога ти и погледнахме статията за маските. Каза, че ще си я купи, а аз нямам търпение да видя дали ще остане доволна

      Изтриване
    2. И аз нямам търпение. Радвам се, че съм полезна :)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!