Когато отново намериш любимото си червило

 


Вълнувам се за днешното ревю! Първо, защото е за червило. Второ, защото е продукт от любима моя марка, чийто асортимент отдавна не бях опитвала. И трето, най-накрая намерих точно този цвят, в който се влюбих преди години и бе спрян от производство.


Вкусовете ми се променят с времето! Оставам си фен на матовите червила, но не мога да отрека, че балсаместите формули имат своите предимства. За поредна есен избирам да имам поне едно червило, което освен да е в красив цвят, да има и омекотяващи свойства.


Lancôme L’Absolu Mademoiselle Shine е формула, която съдържа розово масло (любима моя съставка), което прави устните по-меки и ги успокоява. И тъй като и аз съм фен на розите и техният ефект на моята кожа, продуктът ме привлече. Все пак аз винаги проверявам и как изглеждат цветовете, ако има ревюта онлайн и ми направи впечатление цветът 385-Make it Shine. Ако си спомняте преди години бях голям фен на друго shine червило и то в доста интересен лилаво-розов цвят. Бях гледала видео на любимата ми Lisa Eldridge и тя сподели за два продукта от пролетната колекция на YSL. От нея се научих и как да нансям по-бляскави червила с овлажняваща формула, та че да се задържат по-дълго на устните.


Цветът, който толкова харесвах от YSL бе спрян от производство същата година, в която го тествах и съм се опитвала да намеря подобно червило години наред. Колко дълга история за едно червило, ще си кажете! Аз съм си маниак на тази тема и също обичам нестандартни нюанси, затова и щом забелязах №385 от L’Absolu Mademoiselle Shine, исках да го имам!



Това червило е наистина достоен двойник на старият ми любимец! Като нюанс е точно лилаво-розово с по-изразен розов подтон. Балсаместо е, но не излиза прозрачен цвят. Бих го определила, като средно плътен. Самата формула придава много сочен завършек на устните и с времето през деня червилото се абсорбира и силният блясък изчезва. Цветът обчае остава, докато не хапна нещо.

Червилото на Lancome има дори същият плодов и силно изразен аромат, като варианта на YSL. Още ме държу вълнението, че го открих и всеки път, когато го нося е голямо удоволствие за мен. 



Аз нанасям Lancôme L’Absolu Mademoiselle Shine №385, като изчаквам да попие леко в устните и след това попивам леко с кърпичка, за да свали част от блясъка.




 След това леко нанасям пак малко от продукта с потупващи движения и така освен да придам по-матов ефект, помагам и на цветът да се задържи за по-дълго време върху устните ми.



Препоръчвам ви формулта на Lancôme L’Absolu Mademoiselle Shine, ако сте в търсене на комфортно червило за този сезон! Новото ми попадение в борбата срещу сухите устни 😇

А, вие имате ли любими бляскави нюанси? Ще се радвам да споделите с мен!


*Статията е в партньорство с Notino

1 коментар

  1. This is a key step in claiming any and all no deposit bonuses. The only thing you need to|you should|you have to} fear about is how you’re going to have fun your victory. Contact buyer assist or an account manager at the on line casino for information on 우리카지노 how greatest to handle your jackpot wins.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!