Един месец с продуктите на PIXI


Обвинявам карантината и стемежът ми да изградя по-добри навици, когато имам повече време за тази идея, която ми хрумна спонтанно. Бях се прибрала от Испания и в стаята ми, както винаги, когато за дълго време не съм си била у дома, стояха последните ми пратки. PIXI се появиха преди 3 години с един доста подозрителен за мен имейл. Марката не се продаваше у нас, но от тогава постоянно ми изпращат щедри кутии с новите им продукти. 

Няма как да опитам всичко, затова често подарявам част от продуктите, които ми изпращат и за момента съм заразила не само вас, но приятелите ми, съквартирантките ми, мама и дори две момичета, които срещнах на стажа си. Винаги има поне един продукт на PIXI в грижата ми за кожата. Разпознавам ги бързо с зелените капачки и спирам с това любовно разказче за PIXI и колко ги харесвам. Днес искам да споделя с вас последното ми видео посветено на тази идея, с която започнах историята. Да използвам продукти на PIXI за месец и да опозная не само бранда повече, но и кожата си.


Месецът, в който се придържах към една грижа за кожата, ме научи на:
✨ ПОСТОЯНСТВО - Има продукти, които може да не сработят при първите използвания, но след време да започнат да работят за нас.
-        ✨ МИНИМАЛИЗЪМ – Една постоянна грижа дава по-реални резултати и ни помага да разберем по-лесно какви проблеми има кожата.
-        ✨ ДИСЦИПЛИНА - Да се придържам към една грижа бе полезно и за самодисциплината ми. Ограничих постоянното тестване на нови продукти.
-        ✨ ПРАКТИЧНОСТ - Избирането на един бранд пък прави по-лесен изборът на продукти и по-малко обмислях какви комбинации да правя.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!