В търсене на нова любима спирала... Maybeline The Falsies Lash Lift [ревю]


Реших да се завърна и тук с ревютата на продукти, защото напоследък манията ми по козметиката и гримовете ме е завзела с пълна сила. Случи се, че с покупките на нови продукти, дойде и вдъхновението ми да пиша и говоря по темата. А в канала може да разгледате рубриката #ДВОЙНИЦИ, която е продължението на същата рубрика, която имам в блога от много години 😊

Днес обаче ще си говорим за една нова спирала за мигли, която вече ви показах във видео. Тази спирала в момента нося много в ежедневието си, защото най-накрая случих на такава, която не се размазва до неузнаваемост. По някава причина климътът в Испания е срещу всяка любима моя спирала и винаги в края на денят под долния клепач имам един черен пласт разтекъл се туш. С Maybelline The Falsies Lash Lift за мое щастие не се случи така!

Това е последната спирала на марката Maybelline, от която по принцип имам не една любима спирала, и няма да крия, че очаквах много от The Falsies Lash Lift.


Четката е винаги важна! Тук обаче срещам позната за мен форма подобна на пясъчен часовник, тоест по средата косъмчетата са по-къси и с тази форма е супер удибно да се разботи, защото четката обгръща миглите. Формата разбира се, наподобява и на още няколко спирали, които сме обсъждали тук, така че очевидно е попадение в светът на спиралите.
Единствено пропуснах да спомена, че четката не е силиконова или пластмасова, каквато аз по принцип предпочитам.



Странно е да го кажа аз, която обича драматичните мигли, но много ми допада как тази спирала издължава при мен. Разделя и подрежда добре миглите ми и когато напластя има и достатъчно обем, но аз лично я определям като по-издължаваща на моите мигли.


И пропуснах да обсъдя опаковката на Maybelline The Falsies Lash Lift. Малко съм изгубила тренинг в писането и днес правя ревюто в малко объркан ред, но все пак държа да спомена, че на мен опаковката много ми допада. Даже бих си признала тук, че не съм супер фен на тумбестите опаковки на Maybelline, макар че са запазената им марка. 
Тази е по-стилна според мен заради факта, че е семпла в металически цвят и само на капачката е описано името и обещанията на продукта. Ще се радвам да правят още спирали с тази визия😉

Ако сте в търсене на нова спирала, горещо ви препоръчвам тази. Добър ефект, който издържа до края на деня! Малко по-трудно се сваля, но на мен това не ми прави впечатление, защото съм свикнала да отделям време на премахването на спиралата вечер. 
И в духа на ревюто се замислих, че ще ми е интересно да разбера коя е вашата любима спирала Мейбълин?


Количество: 9,6 мл
Можете да намерите в: Notino.bg и веригите за дрогерийна козметика
Цена: около 15 лв

*Публикацията е в партньорство с Notino.bg

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!