Есенна Варна 🍂

Когато бях малка, дядо ми винаги обичаше да поставя въпроса за това от къде съм... "Ети, ти от Варна ли си или от село?'', защото прекарвах много от ваканциите си при баба и дядо, далеч от морето. Липсват ми тези спорове. И ми е мило, когато се връщам към тези спомени и се сетя колко гордо заявявах, че аз съм от градът и то този близо до морето, ама най-големият до него 😄. Сега нещата не са се променили освен че обяснявам на чужденците, че по принцип си живея близо до морето и колко много ми липсва то.

В интерес на истина съм голяма късметлийка, защото въпреки изборът ми да уча в чужбина тази година си се прибирах доста често. Всеки момент вече го приемам различно. Не под призмата, през която си прекарваш ежедневието там и всичко приемаш за дадеденост. Всяка минута в родният ми град ми е скъпа!

През един от последните есенни дни във ветровитата Варна реших да ви разходя из любимите ми улици в града заедно с Deichmann, за да ви покажем не само, колко красива е тя, но и какво включва есенният ми гардероб в момента.
Тъй като си говорим за Варна, която е морската столица, нямаше как да не избера да ви покажа пристанището. През последната година много го промениха и определено сега мястото се радва на повече внимание. Аз винаги ще го помня с красивите залези на фона на отпътуващите кораби. 
За да съм в тон с морето за тази комбинация избрах да ви покажа любимото си синьо велурено яке, което съчетавам все по-често с изчистени дрехи, като тази сива рокля. Тя пък ми е много хубав спомен от Испания. И точно в момента, в който я купих си я представях точно с такъв тип връхна дреха и черни боти. 
Почти нямам есен без един нов чифт от този тип обувка. За мен черните боти са перфектната възможност да нося висока обувка и да се чувствам удобно. Голяма част от приятелите ми дори ме помнят с черните ми боти и когато съм на ниски обувки, се изненадват колко висока съм всъщност. Това се получи като... "Из проблемите на едно не особено високо момиче." 😂
Като говорим за любим тип обувки, кубинките са ми фаворит още от миналата зима. Освен, че са супер удобни и комфортни за студеното време, могат да бъдат и страхотен акцент в облеклото. Някак винаги успяват да се открояват и лично аз ги съчетавам, както с по-официални и момичешки комбинации, така и с по-ежедневни и спортни.
И сега се пренасяме към „Фара“, където освен че ще срещнете множество рибари може да се полюбувате на красива гледка. Още море!
Там винаги са ми правели впечатление и множеството графити. Страхотен фон са за снимки! Този път избрах една по-интересна комбинация посветена на златистите ми кубинки. Те определено са новият ми любим чифт за есента, защото правят всяка една комбинация да се изглежда интересно. Превръщат се в акцента на облеклото и завършват цялата комбинация.
А, баретите са другият ми фаворит напоследък. Странно ми е, защото за пръв път се харесвам толкова много с шапки и си ги нося с удоволствие. Вече имам три в различни цветове и съм въоръжена за всяка една цветова комбинация от гардероба ми.
Прецених, че велурена пола с копчета и пуловер ще паснат идеално и на двата аксесоара. Получи се малко по-основна комбинация, при която аксесоарите създават целият стил.
Сега нека се върнем към центъра на Варна. Мисля, че знам наизуст "карето" от Севастопол, Морската градина и Плажната алея. През едно от летата дори се шегувахме с приятели, че когато излизаме се въртим в този кръг и няма изненади с изборът на място. Но наистина тази част на градът ми е супер мила и любима, защото съм преминавала през тези места почти всяка седмица преди и ги свързвам с много спомени.
И точно преди да се разходя отново по познатата алея искам да спомена, че за поредна година съм влюбена в шлиферите. Избирам през последните години да нося по-свободните и леки като материя за началото на есента с нещо топло под тях и в съчетание с някакъв панталон или дънки доста бързо имам готова комбинация.

Разбира се, едни кубинки не стигат, а и в черно са си задължителни. Този чифт ми е най-практичен от гледна точка на това, че е черен и пасва на целият ми гардероб.
Това е краят на разходката ми из Варненските улички. Надявам се, тя да е била достатъчно вдъхновяваща и вие да посетите моето море 😉
Заедно с Deichmann решихме да ви подарим код за намаление в техният сайт: MURFEISHUN10, с който при пазаруване ще получите намаление oт -10%. Ако сте открили своят есенен чифт сред предложенията им за този сезон сега е моментът да се възползвате, защото #TheStreetIsYours !

*Кодът ще бъде валиден до 15-ти ноември, 2018 година и може да се приложи в сайта за всички артикули без намаление.

*Постът е в колаборация с Deichmann Bulgaria

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!