Мисия frizz free коса


Време е да обновя информацията свързана с грижата за косата ми. Припомням ви това видео, когато за последно споделих любимци в тази категория. Въпреки постоянството ми с тези продукти и добрите резултати аз също имам нужда от разнообразие. Душата ми е по-склонна да опитва нови продукти, а когато имаш и неизпълнени желания, рано или късно идва техният ред 😉

Докато си разглеждах за пореден път любимият магазин за продукти свързани с косата - "Златна рибка", най-накрая се амбицирах да дам шанс на един шампоан, който отдавна искам да опитам. 
Само отново искам да изразя впечатление от опита ми с техните услуги. Поръчвах преди години, когато стартираха и нямаха физически магазин във Варна. И до ден днешен съм много доволна от бързата им и точна доставка. Адмирирам компании, които не се променят и подържат ниво 😇


Вече сигурно се чудите кой шампоан е желала толкова дълго моята душа :DD Не се предоверявам не реклами, но наистина обръщам внимание повече на серии свързани с преборване на проблемът с наелектризирането. Заради влажният климат на който живея, винаги за мен това е била мисия невъзможна.

От почти месец използвам изглаждащият шампоан с Pro-Keratin на L'Oréal Professionel Less Unlimited.  И определено е продукт, който съжалявам, че не опитах преди години, когато излезе. Запомних му лилавата опаковка и сега го използвам ентусиазирано, защото ми направи впечатление с резултатите върху моята коса.


Това, което го отличава е усещаното, което ми носи на косата след баня и в периода между нейните измивания. Все още поддържам ритъмът през три дни да я мия. Когато косата е къдрава, е и по-суха. Затова предпочитам маски или балсами, които да балансират щетите на повечето шампоани. С Pro-Keratin на L'Oréal Professionel Less Unlimited почти спестявам от тези продукти, защото прави косата мека и сякаш облича косъма. Усещам го, докато го отмивам. По-късно, когато постявам балсам и оформям косата не е нужно да добавям допълнителни хидратиращи продукти, защото в противен случай със сшампоана се утежнява. 
За мен е нещо нетипично и ново да разчитам толкова много на един шампоан. Спестява ми време и усилия. 

Тук прическата ми е на два дена след измиване и стилизиране

Както споменах сякаш облича косъма. Това усещам, когато прокарам пръсти през косата. Сякаш става и по-блестяща, а относно предпазването от досадното наелектизиране. Смятам, че има ефект! Просто не очаквайте само един шампоан да ви спаси от външните фактори. Пишейки това ревю осъзнавам, че всичко, което обещава производителят е изпълнено.

Има обаче и някои страни на продукта, които не ми допадат. Аз съм свикнала на пенливи шампоани. Винаги нанасям веднъж и повтарям процедурата на вече чиста коса, за да може шампоанът да разгърне потенциала си. С Pro-Keratin на L'Oréal Professionel Less Unlimited сякаш добавям повече продукт за първото измиване. Не е чак толкова пенлива косистенцията и не ми достига количеството, колкото лешник, за да отмия всичко от скалпа и дължините. Дори още не съм открила за себе си оптималното количество. Постоянно добавям по-малко, докато усетя, че е достатъчно.
Ще ми е интересно да проследя във времето дали ще се окаже икономичен :)

Количество: 250мл
Цена: 14,90лв
Можете да намерите в: сайта и магазините на "Златна рибка"

*Публикацията е в колаборация със "Златна рибка"

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!