Появи ли се нова матова класика на пазара??

Истерията по Fim Me Matte+Poreless на Maybelline бе голяма щом стъпи на пазара ни. При мен достигна една щедро заредена кутия от производителите с всички цветове. Направо не знаех как е възможно това. Много съм им благодарна!

Със сигурност веднага намерих своят нюанс. Знаете ме ;) Още съм си толкова бяла, че дори първият цвят в асортимента на много марки не ми пасва. От тези тубички Fit Me веднага посегнах към номер 110. Пасна ми идеално. Ако сте гледали първите ми впечатления в канала, вероятно сте запознати с този факт ;) И още нещо за цветовете.. Сякаш нюансите са по-розови при линията Fit me. Имайте го в предвид.
Самият продукт е поместен в тубичка. Хигиеничен вариант и много удобен в предвид колко малък изглежда на пръв поглед опаковката, а количеството е стандартно.
Когато опитах за пръв път фон дьо тена ми направи впечатление колко течна е консистенцията. И все пак достига една средна покривност. Усеща се леко и не тежи на кожата.
Наистина веднага матира. Седи до някаква естепен естествено, като изключим факта че в зоната около носа се събира странно при мен. А, по-късно през деня именно там изчезва. Откровено това е първият фон дьо тен, който се изпарява направо в тази зона твърде забележимо при мен. Сякаш някой го е изтрил с кърпа от носа ми изглежда 😏
Поради този факт за мен Maybelline Fit me Matte+Poreless не оправда хвалбите за него.
За момента приложение съм му намерила, като разредител на по-тъмни фдт-ни. Вместих го в режимът си някак. Струва ми се и бързо свършва.
В канала има видео и как го нанасям с овални четки ;)
Чудесен за млада кожа, която е чиста и може би, тепърва ще се сблъсква с грима. Също така за моментите, когато сме в почивка и искаме нещо леко на лицето да изравни тена на кожата. Просто покривността за моите критерии е слаба. Напластявам го два пъти. Което ми припомня, че и с матовият на Лореал бе подoбен случаят. 
Както се усеща в тона на цялото ревю, аз не съм впечатлена. Не ме отвя просто и не успях да усетя за какво точно всички чужди влогърки говорят.

Количество: 30ml
Цена: 8-12лв
Можете да намерите в: DM, Lily Drogerie, Елитис

*PR sample

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!