Aussie сух шампоан за обем [ревю]

На скоро изхабих тази бутилка с много любим продукт за коса, а именно сухият шампоан на Aussie за обем. Мисля, че тази година марката се утвърди, като голям мой фаворит с продуктите си за коса и наистина ще се радвам, ако скоро ги видя по нашите дрогерии.
И така... Нека пристъпя към продукта, който наистина много ми липсва и не виждам как освен на живо пак ще си купя, защото такъв тип продукти - аерозоли са забранени да се доставят до някои държави. Иначе моментално бих поръчала няколко броя от Интернет.

Опаковката си е напълно типична за повечето сухи шампоани. Продукта се впръсква в корените и с масажни движения се изтупва от косата.
Много е фин самият прах, който впръсква в косата. Малко нетипичен е аромата и особен. Не бих казала, че ми е любим. Задържа се за известно време на косата. Май само това не ми допада в този сух шампоан.
Ефекта му на моят коса, а и не само, защото като се прибрах го дадох на няколко човека да опитат как действа... НЕВЕРОЯТЕН! Такъв обем не съм виждала с друг сух шампоан. Освен това се задържа трайно. Мога да си позволя да го разнеса малко и по дължините на косата и я прави по плътна, като и дава texture, както се казва на английски :)

В интерес на истината малко я и втвърдяваше. На допир след него бе твърда косата. Обаче обемът беше на лице и ми е помагал този шампоан доста често да съживя прическата си бързо.

В случай, че го намерите някъде в чужбина Ви го препоръчвам горещо. Ако сте с тънка коса, още повече!

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!