Моята любима неутрална комбинация за устни

Във втората публикация за днес ще ви покажа любимата ми комбинация напоследък от два продукта за устни, които не са нови в колекцията ми, а напротив. Те са мои стари любимци, които изглежда заедно се допълват повече от прекрасно поне за моя вкус, на който рядко се нравят традиционните неутрални червила, гланцове и каквото се сетите. По-сигурна се чувствам в избора на ярки и червени червила, но не мога постоянно да ги нося.

 Страшно много ми допада факта, че тази двойка я нося не само през светлата част на деня, а и през нощта. Дори бих заявила, че те ми дават малка почивка от силните червени червила, които слагах постоянно по празниците. В сравнение с тях това матово червило плюс гланца не тормози така устните ми, както например MAC Ruby Woo.
Възможно е за гланца и червилото да съм писала по отделно. Червилото е от матовата серия на Rimmel Kate Moss е номер 104, който представлява пепеляво розово, леко berry-цвят бих го определила, но има и някаква кафява нотка в него. Гланца на Shiseido PK304 е по-топлия продукт и пълна противоположност на червилото освен факта, че също розовее :) Той е по-прасковен и повече летен нюанс. Самостоятелно не оставя много цвят, но аз го поставям по средата на устните за малко блясък и като акцент.
Вече споменах, че заедно доставят комфорт на устните ми, но и по отделно също не ги усещам изсушаващи. Освен това са и трайни. Когато нанеса в осем сутринта тези два продукта, чак до обяд са още там. Не съвсем перфектни, като в момента на поставяне, обаче са все още на устните ми и не са изчезнали или се свлекли грозно. Разбира се, ако не хапвам и пия. 
 Как изглежда матовото червило самостоятелно на мен - от ляво, а в комбинация с глоса - от дясно.
 А, на вас допада ли ви комбинацията? Бих се радвала д а сподлеите в коментарите вашата любима двойка - гланц и червило :))


7 коментара

  1. Много добра комбинация се е получила :) напоследък и аз не излизам без червило и гланц отгоре, устните ми са много по-хидратирани и меки :)

    ОтговорИзтриване
  2. Александрина Стояновачетвъртък, март 12, 2015

    Здравей ! Искам да те попитам, откъде мога да си купя червилото и гланца ? :)

    ОтговорИзтриване
  3. Съгласна съм. Много по-удобно и благоприятно за устните е :))

    ОтговорИзтриване
  4. Shiseido се предлага в Douglas, а червилото на Rimmel го има в почти всеки дрогериен магазин :)

    ОтговорИзтриване
  5. И аз съм страхотен фен на това червило, даже от всичките ми червила май е най- изхабеното, прекрасно е!

    ОтговорИзтриване
  6. Даа и при мен е доста свършило, особено след постоянното гримиране с него напоследък. Въобще много ми допада за матово червило и се замислям на 107, за което всички говорят. Но преди време го бях пробвала и не ми хареса как ми стоеше :дд

    ОтговорИзтриване
  7. Прекалено е розово за моите устни това червило, но на теб ти стои много хубаво :) На мен любимата ми неутрална комбинация напоследък е Nude-ist на Bourjois + Sexy Pulp светлорозовия гланц на Yves Rocher :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!