Първи впечатления: Benefit "They're Real!" Range

Защото съм вдъхновена от Меги и нейната публикация и защото съвсем скоро имах страхотната възможност да ползвам нещо на марката Benefit. Реших да напиша моите впечатления от първите ми техни продукти, които тази година получиха малко повече внимание. Линията They're Real! бе обновена с нови продукти, като най-вълнуващият и революционен се оказа гел очната линия под формата на писалка.

Обожавам очни линии под формата на писалки, но понякога те не са толкова трайни и наситени, като гела. Лично аз рисувам линията най-добре с четка и гел, но това е до лични предпочитания и възможности. Както и да е тази очна линия наистина ми стана интересна още с навлизането на козметичния пазар, но някак вълненията ми и на много други бяха набързо потушени със смесените мнения на влогърите и блогърите. За едни се оказа най-добрата, а за други пълен провал.

Явно съдбата е имала планове за мен да пробвам този продукт и така благодарение на моята приятелка от Шотландия в ръцете ми се оказа мини на очната линия, което в тяхната страна е било подарък в списание Ел. 
Ползвам е от поне десет дена и от първият път до момента ми се въртят едни и същи мисли.. Тестерът не е добре обмислен, защото не позволява на потребителя да усети стабилност поради късата дръжка и е малко странно да не кажа неудобно да се чертае с толкова миниатюрен продукт. Консистенцията на гела вътре е тип паста, малко по-гъста гел, има матов финиш и наситено черен цвят. Проблема с нея е, че изсъхва за секунди, зашечатва се и не мърда, докато не се ползва разгримиращ продукт. Не се размазва през деня, но много трудно се коригира и малко ми създаваше главоболия, докато се науча да се справям с продукта и не изкривявам линията. Обичам предцизната очна линия и бързото изсъхване ме влудяваше на моменти. Скосеният накрайник е удобен. Да, гумен е, но на мен не ми попречи да си рисувам с него. Малко имах притеснения в началото и то напразни. 
Гела излиза в средата на гуменият накрайник и с толкова малък тестер малко трудно отмервах количеството. 
Интересен продукт, брилянтна идея, която обаче има нужда от малко работа! Според мен главно върху консистенцията. 

Спирала получава от дълго време положителни мнения от чуждестранните колеги, но тук в България сякаш блогърките не я харесаха. На мен обаче ми допадна, като определено не пренебрегвам факта, че за спиралите специално си от мигли до мигли. 
Четката е силиконова, тоест типа, който предпочитам аз. Тя има къси и дълги зъбци, които са доста твърди и това не допада. За да избегна лоши резултати със спиралата и най-вече сплъстяваме, винаги разресвам нежно миглите без да указвам натиск или много да напластявам със зиг-заг движения. В края на четката има топченце, направено с идеята да достига и крайните мигли. Удобно е и за долните. Спиралата съвсем леко се размазва и ужасно трудно се маха. С мицеларна вода не успявам да я сваля и сутрин винаги доизмивам остатъци.
Меги бе споменала, че нейната била доста течна. Това, което имам аз е с доста гъста консистенция. Определено далеч от водниста и в първите дни на ползване.

Много добре удължава миглите ми. Честно казано и нея не бих я купила. Бих и се зарадвала пак в мини размер :) 

Цената и на двата продукта е около 40лв. Можете да ги намерите в Сефора България и онлайн.

1 коментар

  1. Много ми беше интересна тази очна линия, бяхме сигурна, че ще изсъхва много бързо :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!