Да отразим светлината с MAC Prep&prime

Колкото и пъти да седна да я пиша тази публикация, все не се сещам за начало и вдъхновяващи начални думи, затова ще си карам направо към самия продукт и всичко за него, което искам да споделя, защото ми е много любим :)
Да речем, че това е продължение на публикацията с коректорите ;)
Prep+prime е продукт, който озари живота ми или просто няма друг продукт, който всяка сутрин да дава живот на посивялото ми от студ лице плюс недоспиване съм си, ама направо 'муцка', както се казва. За редовните читатели не е тайна, че го имам от началото на юли, но без да се шегувам не го бях отворила, защото си имах планове за него, а и мразя да отворя 50 000 неща на веднъж особено от този тип.
Това за мен не е коректор. Доста озарява, не лъже с блясъка си и точно заради това на естествена светлина седи изкуствено, като коректор. Много блести и се вижда. Друг въпрос е цветовия избор на продукта. Предлага се в четири, ако не ме лъже паметта. Аз грабна с розовия подтон, най-вече прилягащ на цялото ми лице.
От няколко месеца преоткривам играта на цветове за различните части на лицето, като основно си проучвам моето собствено и смело заявявам, че за околоочната зона при мен работят по-жълти коректори. Точно този жълт тон коригира леката сивкавина под очите ми :) Нямам точно кръгове да чукна на дърво ;)
Логично на абзаца по-горе, MAC Pred and prime не ми хареса за поставяне на цялата зона под окото ми. Там го слагам над друг продукт или само от вътрешната страна. От там натъка озарява средата на носа, скулите, челото и брадичката.

Много ми харесва колко ненатрапчиво седи в малки количества. Единствено вечер на изкуствена светлина съм си позволявала да слагам повече от него и направя по-силно скулптуриране на лицето. Супер красиво седи и, ако го сложите преди фон дьо тена :) Надявам се по снимките на лицето ми да се загледате в зоните, на които ви споменах, че слагам от продукта и сами да се убедите в това, което описвам.
Май пропуснах да наблегна на опаковката, която е тип писалка и  с кликващо движение се вади от продукта. Не ми се е случвало да прекалявам и да излиза повече, но едно нещо не харесвам и то е, че писалката е в черно и не мога да видя кога ще свърши вътре количеството.
Иначе е красива на светлина, защото по черната повърхност се вижда как има брокатени частици, както и на кутията на продукта.

Фантастичен продукт, който не знам защо се въздържах да пробвам до сега и бих купила пак, дори в друг цвят :)

Цена: 44лв
Количество: 3,5ml
Можете да купите от: Всеки магазина на марката. В България има такъв в София.

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!