Първи резултати с Realash



Месец след представянето на последния продукт изпратен ми за тест от фирмата Realash, аз съм тук, за да ви споделя моите първи наблюдения върху действието му на моите мигли.


И какво се случи до сега? При мен серума имаше доста бърз ефект за първите две седмици. Първите резултати бяха, че миглите ми се оцветиха доста повече в натуралния им цвят. Обикновено, при всеки косъмчетата в края са светли. Сега при мен не е така и щом сваля спиралата чак си въобразявам, че не съм я премахнала напълно, докато се осъzная, че пигмента го няма i това си е моя вече доста плътен цвят на миглите. После постепенно миглите ми се посгъстиха и забелязвам нови косъмчета да почват да растат. За първия месец още мога единствено да добавя, че ги усещам и доста твърди на допир.


Сега искам най-откровено да си призная, че във втората половина на месеца леко усетих дискомфорт по мое невнимание. На листовката е упоменато, че не бива да се прекалява с количеството. Е, аз без да искам го направих и понеже имам доста чувствителна очна зона веднага почувствах един досаден сърбеж от раздразнение. Първоначално си помислих, че продукта ми идва силен и почнах да обмислям дали да не разредя мазанията, или направо спра тестването. После започнах просто доста по-старателно да отцеждам четчицата и още първата вечер усетих облекчение след това си решение :) Така че продължавам. А, искам да знаете, че буквално за двете очи няма нужда да топите и вадите четката. Едно изваждане и отцеждане е достатъчно за двете. В окото, като попадне продукта, много щипе и веднага трябва да се отмие.


Това е от мен с първите ми отзиви. Доста положителни първи резултати и започвам да имам големи очаквания за красиви мигли. Само малко неприятен опит с дозата :) Следващия пост ще се появи доста по-късно. Някъде след навършването на три месеца от ползването на серума. Очаквайте крайните резултати!

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!