Топ 10 продукта под 10 лева

От доста време си преподреждам списъка с любими бюджетни попадения, за да финализирам класацията и да ви я покажа. Напоследък преоткрих дрогерийната козметика и затова от момента, в който ми дойде идеята, до сега, не съм все още готова и съм убедена, че имам материал за втора част дори. За първата се постарах поне да има продукти от всеки тип. Нака започна с всеки продукт и ви споделя за него поотделно:

1. Молив за очи Rimmel Scandaleyes - невероятен мек и пигментиран молив, който притежавам в тъмно кафяво, което е много удачно за ежедневието или неутрален грим. Спечели ме и с издръжливостта си във водната линия. Поне конкретно този цвят не ми се размазва и не ми дразни очите, въпреки че нося всеки ден лещи. От миналото лято все повтарям, че ми трябват още от тези моливи.
Цена: 7.19лв

2. Единични сенки за очи Maybelline Colorama - тази сянка си я взех по препоръка от приятелка и определено похвалите, които изрече за тези сенки се оправдаха и при мен. Повечето цветове са тип бляскави, а по по принцип точно те са винаги сполучливи. Като изключим нестабилната опаковка, вътре се крие един чудесен продукт.
Цена: намирала съм ги за от 3 до 5лв

3. Маска за лице в саше на Cattier - знаете колко обичам тези маски, а възможността да ги опитам и в мини вариант всеки един от видовете веднага ме изкушава. И преди съм казвала едно пакетче на мен ми стига за минимум два пъти, а понякога се случва и три. Супер ще е, когато съм на път да си взема и любимата маска без тя да заема много място.
Цена: 2.95лв

4. Балсам без отмиване на Macadamia - не мога да повярвам, че въпреки порасналата ми коса и факта, че си купих мини размера на този продукт през пролетта, аз все още го ползвам след всяко миене на косата. Верен спътник ми е и обожавам миризмата му, че стилизира добре косата ми и я кара да съхне бързо.
Цена: 7.50лв

5. Спрей лайка от Alteya Organics - много практичен спътник за лятото. Вече не се ограничавам в ползването му само като тоник. Позволявам си от време да време да впръсквам по цялото тяло и така да се освежавам. Версията на тези спрейове с лайка е доста хидратираща и както тази с роза успокоява.
Цена: 4.39лв

6. База за сенки на Avon - от началото на лятото не съм спирала да я нося. В началото, може би, по-малко я харесах. Сега си изградих тотално различно мнение. Най-добра е за матови сенки, защото тя самата предлага матов финиш. Скрива и вените по клепача, так че удачна и за самостоятелно носене.
Цена: променлива, моята я купих за 6.50лв

7. Крем за ръце с годжи бери и маслина SANTE -
Цена: 5.10лв

8. Гел за вежди на Catrice - и друг път съм писала или по-точно хвалела колко добре си върши работата този продукт. Разресва добре косъмчетата, фиксира ги и е безцветен.. съответно ще пасне на всеки цвят вежди. Той може да е последната стъпка от изрисуването им или единствената в случай, че търсите нещо, което д аги кара да стоят на мястото и да не се рошат досадно.
Цена: 6.19лв

9. Сух шампоан от Velnea - този продукт ми го препоръча почитател и останах действително повече от доволна. Лично аз напоследък често прибягвам до сухия шампоан, защото кожата на главата ми постоянно се изпотява в жегите и след посещението на курса по йога отново имам спешна нужда от освежаване на корените. При мен успява да придаде и обем.
Цена: 4.19лв

10.Червило Golden Rose Velvet matte - в момента обмислям да се разделя с две три червила и да ги заместя с нюансите им от тези невероятни последни попълнения по стелажите на Голдън Роуз. Страшно пигментирани са, а номер 11 е червилото ми за вечерни излизания, когато търся нещо много трайно, което е устойчиво на коктейли и много приказки :)
Цена: 4.39лв

Единствено ми остава да Ви поканя да гледате и клипа, където показвам същите продукти:


11 коментара

  1. Искам част 2 задължително :д От показаните неща съм ползвала само основата за сенки и лакочистителя на Лили и ги обожавам <333 Но определено мисля да пробвам балсама на Макадамиа,гела за вежди на Катрис и единичните сенки на Мейбълин,както и водата на Алтея :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мариетка, много хубав пост!
    Откъде е маската за лице?

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотен пост! Много ми хареса! Аз съм фенка на сухите шампоани и задължително ще пробвам този!

    ОтговорИзтриване
  4. Лакочистителят на Лили и базата на Avon са и мой любимци. Сухият шампоан, маската за лице, крема и спрея ще опитам :))) Аз маските се опитвам да издиря, за сега неуспешно, но няма да се отказвам.

    ОтговорИзтриване
  5. В Зоя.бг ги има. Знам, че в София е магазина им ;)

    ОтговорИзтриване
  6. Може да споделиш кои са ти любимите ;) Дано ти хареса!

    ОтговорИзтриване
  7. Искам да те попитам от къде е водата на Alteya Organics ?

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!