Rita Ora for Rimmel London collection

От известно време чаках да внесат тази колекция лакове, защото съм голям фен на Рита Ора заради стила и главно. Не съм специалист в лакирането и напоследък ноктите ми не са във форма, но много исках да ви покажа цветовете, които опитах, защото вероятно тази колекция би развълнувала не само мен и цветовете бързо ще се изчерпат. Дано ревюто ми е точно навреме :)

Цветовете, които ще ви покажа днес са три: Orgasm, Breakfast in bed и White hot love.

Orgasm (невероятно име, нали ;дд) е оранжев цвят, който покрива много добре само на един пласт и би се оказал страхотен избор за лятото. Определено кара ноктите да изпъкнат и да изглеждат интересно. Нюанса е с тип крем формула и без блестящи честици.
White Hot Love е бяло с леки шимърчета, забележими само в бутилката мен, ако питате. При този цвят ми е нужно да повторя задължително два пъти, за да постигна наситеност. Все още не съм сигурна дали ми допада, но поне мирясах със желанието да имам бял лак :)
Breakfast in Bed е цвета, който издирвах цяла седмица, защото очевидно е добил голяма слава. Много блогъри го сравняват с Mint Candy Apple на Essie и доста прилича на него според мен, но и той, както горния цвят съдържа фини частици, които дават и леко перлен завършек видим на по-силно светлина. Дали наистина прилича, ми придстои до сравняи ще има отделен такъв пост :)

Ни мисля, че цветовете се запечатват и изсъхват за 60 секунди, както е упомената на етикета, а като трайност при мен държат три дена. Като цяло доста харесвам повечето цветове в колекцията и бих си взела още от ярките, но ще си помисля в предвид, че притежавам немалко количество лакове :)

Цена: 2.99лв
Количество: 8мл
Можете да намерите: Със сигурност в Dougls и Beauty zone 

18 коментара

  1. Страхотно - летни изглеждат! Синичкия доооста ми допада, предвид идващото лято! А червения.......обожавам червени лакове! Със сигурност ще се пробват :))) Поздрави!
    www.artennviu.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То е доматено оранжево не червено :) А, синичкия е мента с наистина силно изразен син тон :)

      Изтриване
  2. Аз ги видях и в DM, но там нямаха сложена цена и затова не си взех. Но сега, когато знам колко струват, ще отида да си взема няколко.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам за кой ДМ става въпрос, но в близките тук ги нямаше, както и в Лили :(( Доста обикалях за Breakfast in bed :)

      Изтриване
  3. Много са красиви :) А снимката с листенцата от рози е един път <3

    ОтговорИзтриване
  4. 2.99 лв. струвам и в ДМ, вчера ги загледах там.

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни цветове, на тази цена определено си заслужава да се пробват...много хубав пост, браво <3

    ОтговорИзтриване
  6. Много хубави са тези цветове, ще потърся, въпреки че при нас дооста закъсняват със зареждането. Мерси за поста :)
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
  7. Разкоооош! И снимките са супер красиви :)

    ОтговорИзтриване
  8. Мисля да си взема синият цвят.Също ги има и в ДМ :) Там дори са по-скъпи май са около 3.50-4 лв. :)

    ОтговорИзтриване
  9. Може :/ Погледни и в Елитис или Лили :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!