FOTD: Свеж летен грим



Много ми е ваканционно напоследък. Радвам се на дългите дни и се ровя постоянно в колекцията си за по-ярки цветове. Е, да, времето съвсем не ме подкрепя в лятното ми настроение, но пък кой го пита него (освен плажуващите :дд). Както винаги грима би могъл да ни донесе това, което ни липсва и винаги преобрази визията ни.
За днешния грим се постарах отново да направя нещо семпло, изчистено и удобно за носене всеки ден. Мисля даже, че има шансове това да ми една от любимите комбинации това лято.

Отново използвах Dior Nude BB cream, който пуска последни капки и се надявам да бъде празен скоро, за да премина на нещо различно. Спряла съм да ползвам коректор за цялото лице, но под очите напоследък обичам да слагам Maybelline Fit me. Намирам го за доста сполучлив коректор за топлите дни. За да върна живот на лице и придобия загар, нанесох от бронзиращото дуо на Лореал в най-тъмния цвят предлаган у нас и най-сетне му открих четка за нанасяне. Комплекта ми на Real Techniques пристигна и сега го тествам, но смея да кажа от първите ползвания най ми допада Multi-task brush. Перфектнo ми пасва на лицето за контур. Любимия ми за всички времена летен кремообразен руж на YSL  е перфектния розов руж за бели момичета, като мен. Ефекта му е уловим само на дневна светлина. Придава едно озаряване на кожата благодарение на яркия си цвят. За съжаление лимитиран продукт.
Надявам се, се забелязва по-мекият вид на веждите ми, за които ползвах, като основа светлия цвят на Catrice eyebrow kit и фиксирах с цветния гел пак на Catrice.
Спиралата е Bourjois Volume glamour MAX definition, за която няма да ви обяснявам пак колко много харесвам.
Звездата в този грим е матовото червило на Revlon от наскоро пуснатите им Matte balms. Харесвам цвета много и скоро смятам да ви запозная по-подробно с продукта, така че stay tuned :D


Използваните продукти

Sneek peek за следващото ревю :))

6 коментара

  1. Сладурче ♡ обаче не признаваш сенките изобщо май :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха.. има нещо такова :) Този месец се опитвам леко да си излекувам очите, че от зомбирането през май ме боляха много и лещите ми взеха, че се надраскаха жестоко поради моя грешка и докато ги подменя.. белята стана и сега трудно нося сенки или молив дори. Почти се оправиха :)

      Изтриване
  2. Мариетка толкова си сладка,чакам снимки от бала :) А той къде беше?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имам леки проблеми с клипа и се опитвам от няколко дена да го презаснема :)) Бала ми бе на Златните в хотел "Мелия".
      Мерси, Гале, за комплиментите!

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!