Catrice Defining blush [ревю]


Любов от пръв поглед или най-носеният ми руж от момента, в който го притежавам :) Кратка предистория.. в магазина ружовете имат тестери, върху които няма изписан кой е конкретният цвят, а по рафтовете бяха така хаотично наредени самите ружове, че се молех до хвана този естествен коралов нюанс (или да го улуча) :) Успях и сега не спирам да го експлоатирам от ползване!
В горния край има отпечатъци от ноктите ми, защото капачето е доста упорито при отваряне и инцидентно от силата не прецених и си одрах ружчето :)
Рядко съм оставала разочарована от Catrice. От друга страна напоследък отвикнах от пудрените ружове и доста се опасявах, че ще имам трудности със нанасянето, което се случи всъщност заради силната пигментация на ружа. Винаги потапям четката в продукта, после леко отстранявам върху ръката излишното количество и чак тогава нанасям цвета на бузите си. Тази техника ми помага да не прекаля и получа желания естествен ефект.
Само с леко докосване на ружа.. пигментацията е доста добра!
Самата пудра е фина с почти незабележим блясък. А, ружа ми мирише доста познато... като на едни детските гримове на времето, които бяха уж по качествени :дд Странна асоцияция, ама на мен това ми изниква в съзнанието :)

Издръжливостта също е забележителна. Щом се прибера по обяд все още мога да видя в огледалото добра следа от ружа. При все колко харесвам продукта цената му от около 6лв е малко смешна за мен и как да не ви убедя да опитате и заради стабилното количество от  5 грама.

6 коментара

  1. Сдържах се в магазина да не си купя някой от тези, но сега съвсем ме изкушаваш... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хихи.. няма как идва времето, в което такива красоти трябва да се споделят :)

      Изтриване
  2. Това е любимия ми руж и е същия цвят като моя. Много мноооого си го обичам <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти е любим и на теб. В момента не желая да поглеждам и аз другите ружове в колекцията си :)

      Изтриване
  3. Ух, както обичам ружчета... тези ги загледах в магазина. Хм. :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има какво да харесаш в тези ;) Не се чуди.. Избирай! Като минус виждам това, че периодично променят цветовете и после, ако случайно решиш да намериш повторно любимия цвят е почти невъзможно :/

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!