Януарски и Февруарски любимци

Винаги, когато пускам пост със клип ми е малко странно да не напиша поне няколко реда. В този дух на размисли реших да пиша тук за любимите ми неща от месеца, които не влизат в категорията Beauty :)
Изгледайте видеото, където ще видите любимите ми продукти за цели два месеца, а след него, прочете тук за останалите ми любимци! Ще се радвам да ми пишете в коментарите за вашите открития през месец февруари :)

Мода

 Me loves stapple neckleces :) Наистина обичам този тип аксесоари и последното ми колие вече се намести на челно място в сърцето ми. Постоянно си измислям комбинации, с които да го нося, и се моля да не се обели бързо, защото със аксесоарите от SIX често ми се случва.

Сериали

 Всяка седмица чакам последния ден от нея, за да седна и изгледам последния епизод на Под прикритие. Признавам, че сезона едва в последните серии се разви по-интересно, а започна някак мудно и разочарова феновете за малко, но аз винаги съм на мнение, че понякога са нужни слаби серии с причина, за да стигнем до нещо по-интересно.


Останах малко разочарована от края на трети сезон, въпреки това съм щастлива, че отново почнах да го следя. Не съм фен на жанра хорър, а противно на вкуса ми сериала е един от най-любимите ми. Трудничко изгледах гнусните сцени на втори сезон и почти се бях отказала да го гледам целия и вярвам, че и други са го оставили по тази причина, но съветвам да си го догледате, защото това за мен е най-смисленият сезон със доста добре замислена история. Заслужава си!

YouTubers



Следвам ужасно много бюти канали в YouTube и предпочитам тези, които говорят за продукти. Напоследък обаче гледам по-артистично отдадените, които правят tutorials и MissMaven е тази, която ме впечатли със доброто качество на клипове и полезните съвети.

 Опитвам се и да не съм само фен на бюти гурота и канала на SuperWoman се оказа добро попадение. Обожавам да си я  пусна и посмея малко. Тя е индийка и пуска доста клипове със реакциите на родителите си по различни теми. Имам позната, която добре я разбира от към култура и винаги се сещам за нея, когато гледам поредното видео на Лили :)
 Може би, последният изгледан филм от мен на кино. Някак си прекъснах посещенията си там, а си спомням бях редовен посетител преди две години. Както и да е, малко трудно си представях да прекарам почти три часа в залата и преди това бях разочарована от предхождащият филм правен по първата част на книгата, обаче си заслужаваше и доста дълго време бях на вълна Игрите на глада след филма. Чела съм книгите и определено този път бяха успели да пресъздадат обстановката и имаше доста впечатляващи ефекти .

Ако не следите блога на Поли, трябва веднага да поправите тази грешка. Тя пусна пост със филми, които препоръчва и аз веднага харесах няколко, които с голямо удоволствие изгледах, а About time се хареса най-много на романтичната ми душа.

Музика

Queen B направо отвя всички със изненадващия си албум и затвърди позициите си, като велик артист според мен :) Обичам я! Винаги съм я слушала, но сега направо не спирам да превъртам отново и отново Drunk in love, Partition. Blow и Flawless.

4 коментара

  1. Мнооого ми харесва, че включваш различни, от козметичните, любимци! :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В крайна сметка живота ми не е само козметика ;дд Не исках да удължа и видеото, но следващият път ще се опитам и там да поговоря за нещо любимо извън категорията Бюти ;)

      Изтриване
  2. И аз съм чела Игрите на Глада и след разочарованието ми от първата част и каста като цяло, бях супер изненадана и впечатлена от втория филм! Доста добре са се справили. About time и на мен ми хареса, гледах го преди време на кино, много сладко филмче. Ако не си гледала The Time Traveler's Wife - го препоръчвам силно!

    ОтговорИзтриване
  3. И аз за него се сетих след About time. Той е със същата актриса и пак е романтичен със история свързана с пътуването във времето ;) Голямо съвпадение. Гладала съм го, да.
    Игрите на глада са ми любима поредица и след втората част се надявам да не оплескат хубавите впечатления с идеята си да има два филма за последната книга. Холивуд пак са жадни за пари :(

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!