Revlon: Lash Potion waterproof mascara [ревю]

Чаках тази спирала да се внесе в страната ни някъде близо година. Сега е в ръцете ми и бързам да споделя мнението си за нея. Това е най-доброто, което съм ползвала до момента от спиралите със формула издръжлива срещу вода.


Не мога да не напиша няколко думи за външният вид на Revlon Lash Potion. Определено привлича окото и е едно от нещата, които ме грабнаха в спиралата :) Някак тинейджърска, но има и нещо космическо има в нея.


Четката не е нещо невиждано и супер иновативно. Със сигурност и други марки имат подобна, но пък е типа, който аз намирам, че пасва добре на моите мигли  и често избирам такива четки с гъсто разположени косъмчета. Обхвата и е малко по-тесен от нормалното, на което съм свикнала, но пък е удобно от гледна точка намаляване на риска срещу омазване.


Ефекта на миглите ми е повече от задоволителен. Има го обема, който търся, и миглите ми са подредени без да се натрупва излишно количество от туша. 
Единственото, за което съм малко на кантар в оценката ми за спиралата е, че е водоустойчива. За всички с по-мазни клепачи и фенове на този тип формули, това би бил добър признак да изберат спиралата ;). Неуспорим факт е, че задържа извивката по-дълго от нормалните спирали. Махането естествено, не е лесно и ще ви е нужно да си имате продукт на маслена основа за тази цел.


Да открием кой тип спирали се спогаждат най-добре със миглите ни е доста индивидуална задача, признавам ;)
Като цяло харесвам спиралата, но не може да бие тази и тази за мен :) Количеството вътре е десет милилитра, повече от доста други на пазара и се надявам да успея да опазя известна част и за горещите дни, когато водоустойчивият грим, ще е на почит ;)

4 коментара

  1. Отговори
    1. Да, така е, ама взех, че и изневерих след месец носене и сега пак съм с тази на Боржуа ;)

      Изтриване
  2. Хм, отдавна си търся нещо такова :) А и опаковката е доста нестандартна :)
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не забравяй, че водоустойчива и изтущава миглите ;)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!