Urban Decay de-slick makeup setting spray by Scandinavia


Не знам, колко пъти съм се ядосвала, че си имам мазно лице. През лятото положението ми носи много проблеми с кожата и се чувствах безпомощна, а не съм фен на пудрите. Знам, че те запечатват грима и за местата където кожата лесно лъсва са почти задължителен завършек на грима. Моето желание е, да не си претоварвам съвсем лицето, макар че фон дьо тените са си по принцип тежък продукт за лицето – това е друга тема :)

 Какво представляват тези спрейове въведени от Скандинавия, но по широко разпространени благодарение на съвместната им работа с Urban Decay??

-запечатва грима за по-дълго време на лицето ви.. освен фон дьо тена, ружът и останалите продукти ще седят по-дълго върху лицето
-може да ви спести носенето на пудра
-регулира себума отделящ се през деня
-благодарение на технология регулираща температурата на грима ви.. грима изглежда свеж и лъщенето се премахва
-не се усеща при употреба тежко и дори може да освежава грима

Тези финиш спрейове се ползват преди и след вашият грим. .Те се впръскват на лицето преди грима, като ако ще има  база преди фон дьо тена ви, след него се нанася тази база. Опитах да спестявам първото впръскване, но ефекта се губи и определено е нужно.След като вашата база е на лицето, а дори и целият ви грим да е поставен се прави още едно впръскване на лицето.
Ревюто се опитах максимално да изпипам. Продукта определено промени много неща в носенето на ежедневният ми грим и се радвам, че го открих.
Снимала съм как самият продукт се държи на лицето ми през един обикновен ден. Бавех се именно заради това, а и да видя в дългосрочен план, как ще ми се отрази спреят. С този клип, надявам се, ще придобиете съвсем представа, как и колко издържа продукта на моето лице :)
Самият спрей определено намаля количеството себум, което ми се появяваше (йееее... използвам минало време). С него рядко лъсвам на други места освен носа и то леко и почти забравих да ползвам матиращи листчета. Не искам да твърдя, че изцяло ме отърва от естествената ми мазнина, но е в рамките на нормалното и  не се тревожа за пудри и т.н.

Доволна съм и ще го поръчам пак и от сега съм сигурна няма да му позволя да напусне козметичният ми несисер :)

П. С. В клипа за ежедневният ми грим, който подготвям, ще видите как го нанасям. Скоро!

7 коментара

  1. Сега ако споделиш от къде го поръча, ще си още по-чудесна :D

    ОтговорИзтриване
  2. Определено ми хвана интереса! Аз съм фен на пудрите, но пък много рядко слагам ФДТ, затова не знам как ще се разбера със спрейчето - но ми се иска да пробвам! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ;) Е, аз нося от година редовно. Приятно ми е не ми е винаги нужен и си правя почивки, но удоволствието е по-малко, когато всичко се разваля заради проблема с омазняването :( Сега със спрея сякаш имам друга кожа. Чувала съм обаче, че при някои хора въобще не работи.

      Изтриване
  3. Това е продукт за мен! Ще го пробвам, благодаря, че сподели :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За хубавите и много любими продукти винаги е удоволствие за мен да пиша :) Дано ти хареса!

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!