The Body Shop... Vineyard peach body butter

В началото поста бе плануван да бъде нещо, като първите ми впечатления от на скоро получената ми поръчка от българският сайт на The Body Shop. Такъв и ще бъде, но с малко повече подробности около самите продукти ;)


Голям тласък да поръчам от сайта бе тяхното намаление -15% на продуктите от серията ПРАСКОВА. За жалост сайта има проблеми днес и не знам дали е още валидно. Избрах да взема само едно нещо. Масло за тяло, защото марката е доста популярна със своите масла и във мен винаги е имало огромно желание да ги опитам.

Маслото за тяло праскова:
-обещава 24 часа хидратация и се води подходящо за суха кожа
-е поместено в пластнасова опаковка побираща 200мл продукт
-има буквално консистенция на масло, което допре ли се до кожата се топи и попива бързо
-мирише на сок от праскова ;)
-няма в състава си парабени (една от идеите, които следва марката е да има изчистен състав на продуктите си и да използва естествени, натурални съставки)

* продуктите на The Body Shop не се тестват върху животни


Моите отзиви за този главно галещ сетивата ми за мирис продукт са:
-миризмата е удивителна и сравнително трайна. Прави впечатление дори на околните ;) Трае някъде около 4 часа и после мириса, който остава е на масло или мляко ( не мога да преценя ;))
- отностно хидратацията се справя... Обаче при мен беше нужно да се натрупа малко време от ползването, за да я усетя и сора да твърдя, че е подходящ продукт само за лятото ;д
-доста бързо свършва. Така се топи по кожата, че аз все загребвам за още ;) Така за седмица и нещо употреба забелязвам четвърт липсва вече. Моля се да не свършва ;(

Определено съм впечатлена от маслото и си го ползвам с удоволствие. Предвид немалката му цена държа да съм достатъчно критична. Мисля, че доста хора първоначално, като мен биха се запитали, защо са си дали парите за него и действително мога да назова марки, като nivea и palmers, чиито лосиони дълго усещам да действат по кожата ми и съм сигурна, че доста разчитат на това чувство при действието на лосион или в случаят масло. Лично аз бих си взимала пак масла от другите серии. 
Прекарвам пръсти по кожата си и ви уверявам, че е мека и гладка. Има вид на добре обгрижена ;) действително е, като копринена дори и виждам резултат. А, в края на деня щом опитам да проверя дали още мирише се долавя леко масленият мирис ;) Препоръчвам да се опита, ако имате интерес към бранда ;)

Един голям бонус към доставката бяха тестерите, които можех сама да избера и според мен това са най-сладките контейнерчета, които съм виждала за отсипване на малко продукт^^

Този жест ми задоволи и любопитството ;) Със сигурност ще купя с някоя от следващоте поръчки скрабта от бразилски орех и маслото малина.

8 коментара

  1. Много готино изглеждат.Аз все се чудя какво да си поръчам :))

    ОтговорИзтриване
  2. При нас имаше намаление от 30% заради рожденния ден на марката и си взех душ гел и маслото за тяло с какаово масло (повторение се получи малко, ама няма как - Cocoa Butter Body Butter). Рано е за отзиви, само очаквах да е по-"какаово", но също мирише много хубаво, деликатно. Body shop ми допадат, а преди даже не им влизах в магазина, докато го имаше в мол Варна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Къде е това вас? :д Сериозно! Малеее... на каква вълна съм била тогава и не съм знаела ;)

      Изтриване
  3. Здравей, номинирах те за този таг- http://merycosmetic.blogspot.com/2013/10/tag-liebster-award.html

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей, много полезна информация. Каня се да поръчам няколко продукта от британският сайт, но не ми стана ясно как се добавят мострите. Стигнах до процеса с плащането, но не виждам да ми дава подобна опция, да не би да трябва да се направи нещо друго? Имаш ли възможност да обясниш? Също така има ли някъде актуалните кодове за намаления в момента? Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пазарувала съм от британския сайт само чрез посредници и не ми е много ясно как стои въпроса с поръчките. Влез във форума бг мама, там има много полезна информация и може да откриеш отговори на въпросите си ;)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!