Borjouis Color boost - моето лятно оранжево


Изглежда симпатичните червила под формата на молив наречени chubby бързо станаха модерни и сега почти всеки бранд пуска на пазара своя си версия.Имах чъби на марката, която първа ги промотира Clinique. После реших да пропусна почти всяка нова вариация пускана на пазара, нооо... Оранжевото на Bourjois трудно ми убегна от погледа.

Bourjois наистина се стараят през последната година да са актуални и привличат клиента повече да се върти около техните продукти. Нямаше как нашумелите чъбита да не щурмуват и техните стелажи и ето имаме четири напълно уневерсални и свежи летни цвята- фуксия: Fuchsia libre, червено: Red sunrise, оранжево: Orange punch (което днес ще ви покажа) и приятен светло прасковен: Peach on the beach.


Peach on the beach бързо стана известен и действително към него се бях устремила в магазина, но не си паснахме. Въпреки това не желаех да се сдобивам с поредната фуксия или червено . 

Orange Punch е цветът, който всички ще подминат заради страхът от нещо крещящо и нетрадиционно и на пък на тези първи асоциации за цвета се оказа доста подходящ всекидневен цвят. 
Сега аз съм си доста бяла и ми идва на ума да ви посоча това оранжево за нюдт, но се сещам, че някой с по-матова кожа сигурно ще ме прочете и после може до се разочарова. Сами ще се уверите от снимките, че цвета не е така плътен. Формулата позволява нанасяне и финишът е доста гланцов.

  

Много ми напомня на "оригиналните" Clinique Chubby stick, но ще призная предпочитам и препоръчван тези. 

Всъщност забелязвам, че това не се топи много и няма да го свърша бързо (с чъбито на Клиник се случи така). Разбира се обещаните 10 часа издръжливост са малко пресилени. Да речем за три ще е на устните ви и за още малко ще остави лек цвят за напомнящо присъствие ;)
На самата опаковка ни уведомяват още, че съдържа екстракт от памук, който овлажнява устните и съм съгласна за това действие.

Наистина се надявам марката да добави още цветове, защото четири са малко за такъв хубав продукт. Това единственият мину, който аз виждам.
 Трябва да отбележа и присъствието на защитен фактор рядко срещан при червилата ;р


Това червило е един от продуктите, които си заслужава хвалбите и ви го препоръчвам и аз, като наистина ми се щеше да бъде предлагано в още цветове, за да може да влезе в повече козметични несисери :)

6 коментара

  1. Отговори
    1. Наистина си заслужават. По мое мнение повече от Релонските :)

      Изтриване
  2. Ужас...накрая ще си купя такова.Само ги оглеждам и все не мога да си избера цвят, уж че не ми трябва.Но след тея похвали явно ще се взема :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поне ги опитай в магазина. Винаги се намира поне един, който да не хареса. В този случай съмнявам се.

      Изтриване
  3. Права си, че доста момичета биха го подминали без дори да го погледнат. Очаквах да е ярко оранжево, а ти стои много естествено и нежно.. Стои ти супер! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :) Щом дойде лятото няма да ми излиза от чантата. Интересното е, че други цветове не харесах от наличните у нас, а толкова се надявах на Fuchsia-та.

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!