Нови придобивки: YSL и Shiseido


Здравейте^^

Признавам си аз съм от тези момичета, които предпочитат да се глезят със скъпи неща, но и вярвам, че не винаги цената е оправдана. Скоро се възнаградих с няколко неща от високият клас козметика за рожденият си ден.
С голямо вълнение ще ви покажа последните си по-скъпи придобивки. Някои от тях ги желаех от доста време и сега откакто са в ръцете ми не спирам да ги ползвам и доста скоро ще получите ревю на всеки отделен продукт.

Shiseido Perfect Refining foundation spf 15

 
Shiseido са японска марка и фон дьо тените им имат доста добра слава. Доста пъти съм заглеждала Perfect Refining фон дьо тена им, но някак все ми се струваше, че най-светлият цвят предлаган у нас не ми пасва. Тук на среща са добри консултантки, за да ми покажат противното. Самата консултантка ме информира, че самият фон дьо тен се адаптира към тена щом се нанесе и ми отсипа съвсем мъничко количество, което покри идеално половината ми лице. Хубавото беше и че в магазина влизаше светлина отвън и беше някъде около обяд и наистина можех да видя дали цветът ми пасва ;)
Определено си търсех лек фон дьо тен не само за лятото, а и по принцип. Този е на водна основа и доста течен. Създава леко, но доста покривен слой върху кожата и е най-естествено седящият от всичко, което съм имала и ползвала.

YSL Rouge Volupte Shine #19 Fuchsia in rage



Исках това червило ужасно много. Знам, че струва немалко, обаче си заслужава всеки похарчен лев и ми се струва, че ще си купя и още цветове.
Fuchsia in rage е червило с лилав тон и не съм срещала друго такова. Лилаво червило искам да притежавам от много време и случайно бях в магазина когато тъкмо бяха заредили shine червилата на YSL и го опитах. Харесах го още там, но трябваше да го понося за да съм сигурна в инвестицията. Ревю скоро.

YSL Creme de blush 09 Baby doll


Кремообразните ружове взеха че нашумяха тази година и всяка марка вади на пазара своя версия. От пролетната колекция на YSL бях впечатлена от ружа в цвят 09 Baby doll и честно казано си мислех, че тук го няма, но явно не съм гледала старателно щанда на марката, когато колекцията пристигна. Късметлийка съм, че се сдобих с тази лимитка и определени съм доволна от покупката.


Изпращам ви много целувки и ви обещавам още публикации през идният месец ;)
До скоро!

8 коментара

  1. Отговори
    1. След всяко следващо носене и аз възкликвам така ;)

      Изтриване
  2. Червилото е убийствен цвят!И ружът ми е много интересен.Като събереш впечатления задължително да ги покажеш подробно. :))

    ОтговорИзтриване
  3. Чета доста доби отзиви за този фон дьо тен.Изглежда страхотен.Може ли да кажеш на каква цена и от къде си го взе?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Скоро ще пуша за него в блога, а иначе аз го купих за 78лв от Dolce Vita във Варна. В Douglas също продават Shiseido и цената е същата :)

      Изтриване
  4. На червилото и аз съм му хвърлила око. Цветът наистина е страхотен!

    ОтговорИзтриване
  5. О, да! Мен деже напоследък рядко ме впечатлява червило цветово, защото това е невероятно ;) (ох, много хваля, мисля че ревюто му ще се пуска възножно най-скоро)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!