Pinks beauty box за юли и август


 И този месец Pinks не разочароват със своята двойна кутия за юли и август. Този път кутията е още по-пълна и заредена с неща, които веднага биха ви влезли в употреба, ако заминавате на почивка и не искате да носите големи опаковки от продуктите си за баня и бяла козметика.


Отново всичко беше грижливо подредено и опаковано, както и дъното на кутията беше различно.


Нещо, което беше различно този път е, че освен козметични продукти, във всяка кутия съдържаше кратък разказ от "Огнената роза" на Карлос Руис Сафон. Още вътре имаше и няколко брошури на марките Phyto и Lirac плюс разделител за книги, който с удоволствие ще добавя към колекцията ми :).


Продукта на Lirac, който е мини размер на техен душ гел, беше поместен в гумен плик. По същият начин бяха побрали и продуктите на Bioderma ( в миналата кутия те отново бяха поместени в отделен плик). Определено сега ще се заредя с такива малки чантички и ще имам къде да помествам козметиката за из път.


С марката Phyto се запознах при първите ми проблеми с пърхота, в случая шампоанът им помогна, но после те промениха опаковките, а и продуктите и аз забравих, кой беше моят шампоан "спасител". Pinks ми предоставят да опитам друг шампоан от тях и саше от балсам и мога да ви кажа, че мирисът на тези два продукта ми напомня на кайсии и нямам търпение да поглезя косата си с тях :)

Пак има присъствие на Delarom и в моята кутия е техният измивен гел, който за сега ще задържа при запасите, защото нямам голяма необходимост от този продукт. 


Много се радвам на тово, че има и продукт представящ българската марка Bioten. Вече опитах малката мостра на млякото за тяло и много ми хареса, ако изключим мирисът.
Не знаех, че carroten са се включили в бизнесът с ББ-кремовете и ще опитам техният скоро.


Тези парфюмчета са с доста интересно име и миризмата им не е типична. Интересни са ми, но лятото доста се дразня на по-силни миризми, а те доста лъхаха още щом отворих кутията, което е супер, но няма да си дразня сетивата и за сега и те остават за по късна проба :)



И това е съдържанието на кутията със заглавие "перфектната ваканция". Наистина се надявам от Pinks да разрешат проблемът с количествата и поръчките в бъдеще и да има за всички пожелали кутията. Тази е отново 10 лв и се надявам и следващите кутии да са така пълни ;)
Приятен ден!



4 коментара

  1. Здравейте!
    Бихте ли споделили от къде си набавяте тези кутии? :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубава кутия. И аз ще се опитам да се вредя за следващата :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пожелавам ти да я получиш! Ако съдим по тази се очаква да е страхотна ;)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!