Golden Rose Kajal stick and Sexy black mascara [ревю]



Здравейте!

Преди три седмици Golden Rose ми предоставиха тези два продукта за проба. Време е да дам своето мнение...
Kajal stick-а е нещо, с което за първи път се сблъсквам. Винаги ми е било интересно как се борави с тези kajal-и. Това беше най-приятната изненада от двата продукта, но... при второто отваряне графита изхвърча от опаковката :( Не мога да не го спомена. Наистина са се постарали за визията, но не е много приятно нещо чисто ново и неизползвано да хвръкне и да има шанс да не е годно за употреба. За щастие беше пострадал само краят. Притъпи се съвсем леко.


При kajal-ите интересна е тяхната употреба. Направила съм снимки, за да ви покажа. Не се получиха много и затова слагам и този линк.
Идеята е да го поставите в основата на долните мигли и като затворите горният клепач и издърпате да сте успели да нанесете продукта и във двете водни линии на вашите клепачи ;)


Нека сега кажа как се държи на моите много мазни клепачи. Във горната водна линия при мен се задържа най-много. По принцип ефектът му трябва да е опушени очи и се получава някак все едно грима ви се е размазал. Kajal-а е мек и се размазва лесно. Наистина е подходящ за опушен грим.
Сега леко съм луднала на тема парабени и за интересуващите се продуктът съдържа такива.
Ще му дам оценка четири от шест, заради графита, който изхвърча и съставките.




Спиралите на марката ме изненадват много приятно. Дори хвърлих око на още една тяхна, но с оглед на това, че вече имам три спирали, а годността на спиралите е три месеца ще почакам малко :)


Тук отново са се постарали с интересна визия. За първи път срещам токова приятна на допир опаковка и такъв вид четка. В една спирала четката е доста важен елемент. Тази тук изисквам малко тренировка и също има голям шанс да сплъстите миглите. Въпреки това, аз съм много доволна. Дава добра дължина и обем. Тушът е леко гъст и държи доста дълго. Да, в края на деня леко се размазва, но е от ай-трайните спирали, които съм опитала.
Давам и петица, заради четката.

Приятно съм изненадана и от двата продукта и бих опитала още от спиралите на Golden Rose.

*Благодаря много на Golden Rose за предоставените продукти, всички мнения за тях са си мои и не ми е платено. Продуктите са ми изпратени единствено за проба.

4 коментара

  1. Хубаво ревю! При първа възможност ще тествам и двата продукта, които си показала. Определено ГР вдигнаха много качеството на това, което предлагат и аз поне все успявам да си харесам по нещичко :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Жени :)
      Тъкмо вчера правих по-голям оглед на нещата им. Все са на така достъпни цени, но са променили доста външният вид и се опитват да предлагат различни продукти на пазара.

      Изтриване
  2. Определено ме заинтригува спиралата и бих я пробвала. На снимките колко пласта си нанесла? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Три пласта. Благодя, че се сети да попиташ бях забравила :)

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!