Декемврийски любимци

Здравейте, момичета!
Наложи се малко набързо да замина малко преди Коледа поради неприятно стекли се обстоятелства, но сега всичко е наред. Дори си бях помислила, че Коледа няма да има, защото така се получи, че семействата не можаха да дойдат за празниците у нас, както бяхме планували. Е, променихме плановете и пака си изкарахме весело. Вече определено гледам на празника с други очи и го чувствам по-различно. Доволно нахранена се връщам да ви досаждам с нови постове ;)

Възможно е това да е последният ми такъв пост с любими продукти. Имам предвид за всеки месец. Реших да ви показвам под друга форма продуктите, които обичам и най-вече нося най-много. Последните пъти все пропускам по някой друг любимец да споделя, а и през всяка седмица имам различни вкусове.

Но нека започнем с таз месечните ми любими продукти:

1. Листчета за попиване на излишният себум на INGLOT
INGLOT се представят много добре с всяка тяхна ми следваща покупка. Винаги влизам в магазина им с някаква цел и просто казвам какво точно си искам. Всеки път съм обслужена много добре, а тук във Варна не забелязвам голямо посещение на магазина, което е малко жалко. Последният път си взех тези листчета, които се използват да попият излишната мазнина от лицето. За човек с мазна кожа , като мен са си спасение. Ползвам ги най-вече, когато нося фон дьо тен и сега повече се наслаждавам на последният си фон дьо тен. Попиват всичко и не влияят на фон дьо тена. Ефекта не е супер траен, но за мен си заслужават. Проблем ми беше в началото, че са много тънки и все вадех по три четири, затова ако си ги взимате имайте това предвид и внимавайте за да не ги свършите бързо ;)

2. Rimmel Kate Moss matte lipstick
Малко съм скептична към марката, но с този си продукт ме спечелиха. С радост бих се сдобила с още цветове, но имам доста червила за използване. Матиращите червила са новата ми любов. Това издържа дълго и не изсушава устните. Цвета, който имам е сливов, но седи много естествено.

3.INGLOT gel eyeliner
Продължавам да нося все по-често очна линия. Тази специално я бях позабравила и леко забутала, защото се образува някаква цепнатина, вероятно от изсъхване. Самият продукт си е същият и не намирам разлика в нанасянето, но цепнатината я има и нямам представа защо се е получила. Както и да е, харесва ми. Седи по-естествено, защото е матирана, но определено се размазва леко в края на деня при моите клепачи.

4. China Glaze Ruby Pumps
Не мога да спра да го нося този лак. Толкова ми е празничен и просто за момента идеален. Линк към ревюто му.

5. Nuxe Reve de Miel крем за ръце
Вярно е, че много харесвам марката и напоследък не само тук в блога, но и на приятелите си хваля продуктите им. Разбира се имах и леки разочарования, но този крем не е от тях. Харесвам всичко в него: миризмата му, това, че бързо попива и мисля, че влияе и добре на ноктите ми. С удоволствие го използвам! Сега има промоция при която можете да се сдобиете с него, ако закупите продукт на марката от серията Reve de Miel.
Надявам се да сте изкарали весело и да сте намерили под елхата мечтаните подаръци.
Чао!

8 коментара

  1. Листчетата на Инглот в София свършват мгновенно по магазините, явно наистина са добри. Сега привършвам поредни такива листчета на Сефора и дано този пък ги има в наличност на Инглот. Btw, на Сефора са по-хартиени, съвсем друг материал. Нямам търпение да взема на Инглот!

    А гел за очна линия... same shit при мен. Уж ми харесва в нея, че е матов, че не е супер издържлив, но как се напуква... Не знам, не знам...

    ОтговорИзтриване
  2. Тези листчета пък са някак найлонови, а гел очната линия наистина ми е жалко понякога за парите, които дадох и все се каня на тази на essence.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тази на Essence не ти препоръчвам - много е агресивна, според мен. Навлиза дълбоко в кожата на клепача и дори да лежиш 10 минути с тампони, напоени с розовата Биодерма, пак не се премахва на 100%.

      Изтриване
    2. Уау, това е доста стряскащо и добра прочина да не я купувам :д Благодаря, че сподели :)

      Изтриване
    3. Гел очната линия на Essence (имам кафявата) махам успешно с двуфазния дегримьор на L'oreal и с Clarins Instant Eye Make-up remover. Ако много се е набила в корените на миглите, махам с напоена клечка за уши остатъка, но е малък. Много, наистина много харесвам Bioderma, но за "по-агресивен" очен грим не ми допада.

      Изтриване
    4. Да, така е дегримьора на L'oreal съм го купувала много пъти и съм била винаги доволна. Щом той успява да я премахне значи не е толкова агресивна тази очна линия.

      Изтриване
  3. И на мен този крем за ръце ми е любим :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!