NOTD: China Glaze Rubby Pumps

Обичате ли глитъри за Коледа? Не съм фен на таква лакове, но тази седмица открих магазинче, където продават essie и china glaze и този лак още с влизането привлече погледа ми. Много ми се носеше нещо такова тези дни. Това е моят коледен лак, който предполагам ще нося през целия декември.
Не съм добра в описването на лакове, ала този има уникален блясък и е изненадващо покривен и на един пласт. Цвета е червен, повече отиващ към малиновото на един пласт. Забелязах, че с изсъхването започва да потъмнява. Толкова ми е Коледно, като си погледна бляскащите червени нокти. Наистина не съм предполагала, че ще го открия пък ка мо ли купя този лак. Щастлива съм, че го имам ;)
На един пласт


Лакирам се ужасно понякога. Знам и все за снимките за блога се получава така :Д

6 коментара

  1. Къде е този магазин и на кака е цената ?:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Магазина се казва вилнев цвят и е до офиса на Еконт до червения плошад. Лаковете на Essie и china glaze са по 18 лв. Доста е ограничен избора обаче и нямат последниа колекции. Продавачките бяха много любезни. Ето ти линк към фейсбук страницата им

      Изтриване
    2. Нещо не ми позволява да пусна линка :( Вишнев цвят се казва магазина.

      Изтриване
  2. Магазинчето е във Варна нали? Жалко, че China Glaze и Essie са толкова трудни за откриване. Цветът е страхотен. И аз сега съм на червена вълна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Един червен лак никога не е излишен и е винаги актуален :) да магзинчето е във Варна. Наистина жалко, че тук са тръдни за откриване двете марки :(

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!