Кутията ми с гримове

Здравейте!

Откакто следя бюти блогърите в YouTube едни от най-любимите ми видеа са за колекциите от гримове и организиране на козметиката. Доста идеи получих от там. Бях си навила по едно време да ходя да купувам, някакви поставки или специални съдове, където да съхранявам гримовете си, но в последствие се отказах. Един ден ме хвана вдъхновението и набързо спретнах няколко промени в начина си на съхранение на козметиката и грима. Използвах кутии и хартии останали ми от подаръци и съм доволна, че така ги вкарах в употреба :)
В тази кутия държа, нещата които използвам всеки ден или по-често. Държа я до огледалото си, за да ми е под ръка винаги. Хубавото е, че не се налага да редя нещата в чекмеджета, а просто си ровя вътре и вадя каквото ми трябва и пак го прибирам. Винаги ми е било неприятно, че когато се приготвям да излизам оставям половината неща на бюрото си от бързане, но сега не е така. Определено така ми е по удобно.
Ако се чудите, от къде съм се сдобила с кутията... Ами от Джъмбо. Подарък ми е и не я харесвам честно да си призная заради принта. Обаче е супер удобна и стабилна. През лятото в нея носех гримовете си при пътуване. В момента обмислям как да я декорирам, за ми харесва и външно.
Това измайсторих набързо заедно с една кутия за бижута. Всъщност облепих най-обикновена картонена кутия с хартия. Вътре държа парфюм, лаковете, които използвам най-често за момента, продукти за коса, вазелин, лакочистител и т. н. До нея стои кутия, в която ми подариха чаша, а сега там се съханяват останалите ми лакове. 
Всичко стои върху нощното ми шкафче, където държа гримовете си. Тях ще ви ги покажа някой друг път.

Чао!

8 коментара

  1. Харесва ми подредбата ти,а най-вече кутията с всякакви неща и кръглата кутийка с лакове. Много обичам кутии и кутийки - те са тихата ми лудост :Д

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен досега не ми беше хрумвало да използвам за съхранение кутии :)

      Изтриване
  2. Всичките ми гримове, лакове и козметики са подредени така - в кутийки, бамбукови кошчета :D Много е готино, но ми предстои да се местя до два месеца в нов апартамент и мисля там да си направя най-накрая една прекрасна тоалетка :) Толкова съм си харесала една в ИКЕА, че всеки път като отидем там с приятеля ми и само му мрънкам :) Може и да се сдобия с нея най-накрая :D
    Страхотна публикация :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пожелавам ти да се сдобиеш с мечтаната тоалетка ! :) ще е хубаво и да ни я покажеш :P

      Изтриване
  3. your blog is very good and interesting. im glad if you visit my blog,too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  4. Постоянно съм в трескаво търсене на начин, който прави козметиката ми лесно достъпна и прибрана. Като цяло успявам - с плетени панерчета, кутии с чекмедженца и т.н. Добре, че има блогове и Джъмбо!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дамр а в Джъмбо най-сетне трябва да отида и аз! Проблема е, че няма да ми се иска да изляза :Д

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!