MAC Opulash mascara [ревю]

Здрвейте!
Прекарах последнат седмица при баба си или както му викаме ние със сестра ми бяхме на заточение ;дд Малко изоставих блога, но сега пък  училището наближава и аз започвам да ходя на разни уроци още от септември. Да се надявам, че няма много да изоставям постването през учебната година :)
Моята най-любима спирала открих миналата година по това време. Тогава бях решила, че
искам да изпробвам спирала, която да не е от масовите марки.
Mиглите ми имат естествена извивкаи и аз търся спирала, която да удължава и прави обем. Интересно е, че миглите от ляво са по-обемни, а тези в дясно по-извити и всъщност ми трябва и спирала, която да балансира този недостатък. Сигурно в повечето случаи само аз забелязвам разликата, но понякога тия от дясно направо опират в клепача, а другите си стоят кльопнали : D. Долу горе знам кои четки работят добре за мен.
Щях да пътувам тогава в чужбина и реших да купя от там спирала... и незнайно как реших, че  ще на MAC. Отворих сайта на MAC и си избрах тази спирал обещаваща да удължи моите миглии, да придаде обеми и издържи 15 часа.
Опаковката е в металилически черен цвят и на мен много ми допада. Най-важното много  e здрава и надписа с инициалите на марката не се изтри след дългото ползване.


Дали придава обем и издължава? Да. Получавам точно ефекта, който търся-> обемни мигли, леко удължава, разресва добре и не слепва. Като напластя повече получавам направо кукленски мигли :) Формулата и много ми допада, защото не се рони, добре устойчива е на вода и държи наистина дълго време. Освен това не се и разтича.
За минус може да се счита, че бързо изсъхва и после трудно се подновява, защото миглите са се все едно бетонирали и не се подадват на ново извиване.

Отстранява се много лесно и без много усилие, което на мен ми допада. Дори се изненадах много когато я свалих първия път, че не ми остави голямо черно петно на тампона и нямаше
черни остатъци по очите, а си падна с едно разтъркване.

Преди да я взема не бях чела отзиви за спиралите на MAC и после след, като се поразтърсих видях, че силата им не е в спиралите, но точно тази е доста хвалена.

Ако търсите обем и удължаване тази спирала би ви допаднала. Препоръчвам ви я горещо!
След като тази много ми хареса, съм си на белязала друга спирала на MAC-False lashes.

Чао и ако имате опит със спиралите на MAC пишете отзиви!

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!