INGLOT-гел очна линия


Днес ще ви представя един много желан от мен продукт, с който се сдобих миналата седмица :))

Преди две години като си ровех в youtube за клипчета, които да показват как прецизно да на нанасям очна линия, попаднах на доста, в които се използваше гел очна линия. Момичетата от тези клипове успяваха много фино и почти незабележимо да подчертаят очите си с тези гелчета, а аз търсех точно това! Обаче тук в България нямаше такива продукти. Е, те вече навлизат в нашия пазар и аз започнах да чета отзиви, за да избера подходящата за мен. Спрях се на тази на INGLOT, след дълги чудения между нея, тази на MAC и essensce. Всъщност най-много ме подтикна , това че скоро марката отвори магазин в нашия град, който за съжаление не посетих на самото му откриване, а по-късно. И така миналия четвъртък бях в мола и първата ми спирка беше магазина на INGLOT. Даже не разгледах обстойно другите продукти знаех какво искам и направо попитах момичето, което дойде да ме обслужи веднага щом влязох и беше изключително любезно, за тяхната гел очна линия. тя дори ми предложи да я тества, но аз вече си бях наумила покупката и с нетърпение очаквах да платя, и да е моя.

Та за самия продукт..

По мое мнение консистенцията е по-скоро, като на паста, а не гел. Нанасям я със скосената четка на ecotools и съм много щастлива от факта, че вече мога да си слагам очна линия, която да не се забелязва и стои естествено. Аз точно това и търсех.Трябва малко упражняване, докато се свикне с такъв вид нанасяне и да докараш ефекта на възможно най-тънката линия. Никой не забелязва, че съм гримирана, едва след като питах приятелки те разбират, че съм подчертала леко очите си.



Продавачката каза , че е и водоустойчива, но аз бих поспорила малко по този въпрос. Веднага щом, като се прибрах си нанесох очната линия. След един час някъде влязох да се къпя и след банята по очите ми нямаше чернилки от размазване. До тук добре, но на другия ден пак си сложих. Вече е леко горещо и човек се поти. Лицето също. В края на деня имах лека сянка от черно по клепача (почти незабележима, но променя вида на линията, като се вгледаш), където се е опирал в очната линия и после при измиване с вода видях , че при леко търкане линията почва да се размазва, обаче не да се изтрива. За да я изчистя трябва да ползвам дегримьор за махане на водоустойчив грим.

Като пренебрегнем, този малък недостатък, който мисля , че не се забелязва много и май зависи от това как е нанесена и колко пъти е повторена, съм много ама много доволна от тази покупка и съм пристрастена към нея ;д

До скоро и ако имате опит с гел очните линии споделете отзиви!

6 коментара

  1. И аз доста се чудех за такава очна линия,позагледах на няколко марки.На каква цена я взе тази,аз също още не съм посетила магазина на Inglot,но смятам да го направя на първата ми почивка:)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз с малко закъснение се включвам, че сега стигнах до този пост, но съм очарована от гел очните линии. Истинско предизвикателство е за мен очната линия, боравя по-добре с молив... Но вече имам две гел очни линии - на Essence Miami Ink и Catrice Sherlock&Khaki Holmes (взех я от Lilly с 50% намаление миналата седмица и съм просто очарована). Май е време да посетя и Inglot... Нямам си черен гел, а само един ужас маркер на Ейвън...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сега съм отново на вълна очни линии, но не гел, макар че тази на essence определено съм запланувала да я опитам в кафяво (да не повтарям черното, което имам). На катрис съм харесала очната и на лореал тази, като писалка дето е. Ще видим за коя ще се реша ;) благодаря, че сподели опита си !

      Изтриване
  3. И аз съм с нея! Всичко супер, освен мега-трудното сваляне. Дори с розовата биодерма се затруднявам, смятай

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. да, наистина е трудна за сваляне. Напоследък съм забелязала,че като че ли е изсъхнала и малка част от сместа е започнала да се отдръпва от стените на бурканчето и по средата се е разцепила. Много странно, иначе е ок и на усещане е същата.

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!