Любимата четка на любима влогърка

 

Признавам си, че аз съм от тези хора, при които любовта към гледане на видеа в YouTube трудно отшумя. Все още това е платформата, в която прекарвам голяма част от свободното си време. Гледам някои от момичета толкова отдавна, че помня добре любимците им през годините и са ми на on-going wishlist.

Ако си спомняте супер креативното видео на Lily Pebbles с нейните любими четки за грим и как ги използва, то със сигурност знаете добре, че тя е привърженик на няколко бранда за четки. Единият е Bobbi Brown. Марката от скоро се предлага в любимият ми сайт за козметика Notino.

При Bobbi Brown сякаш някои продукти си остават култови... като четките, хайлайтърът им Shimmer Brick, коректорите, основата за лице и околоочният крем не се забравят! Щом са останали в моята глава, то наистина са споменавани достатъчно пъти от много хора, за да ги запомня. До момента съм имала само от техните Shimmer Brick палитри и продуктът наистина си заслужаваше цената. Мисля, че е единственият хайлайтър, който ме е впечатлявал някога.


А, сега да се върнем към четката. Искам я отдавна и направо не мога да спра да я гледам сред останалите ми. Различава се! Опредлено от Bobbi Brown са си избрали запомнящ се стил за дръжките и косъмчетата. О, и за моя изненада косъмчетата са синтетични. Знам, че четките за течни продукти и особено база на лицето е добре да са със синтетични, но заради цвета се зачудих дали пък не са естествени.

Усещането от тази четка на лицето е също различно. От бранда определят четката, като универсална заради разпределението на косъмчетата и формата. Това означава, че тя може да се справи с нанасянето на кремообразни и прахообразни продукти. Наистина перфектно се справи с фон дьо тена ми! Изпозлвах я и за коректор. Пак се получи много добре.

Това, което ми направи впечатление е, че прелива и разпределя продуктите много плавно и бързо. Все едно продукта е там, за да помогне на четката да се движи галейки лицето ви и за секунди имате добре нанесени продукти с точната покривност. В този ред на мисли, да малко ми е трудно да видя дали се задържа продукт заради цвета на косъмчетата, но не мисля, че е от четките, които ще ви изяждат голямо количество от фон дьо тена.



Друго, което е хубаво да се отбележи е късата дръжка. В началото това ме изнанеда и си казах, че не е добра идея. След първото изпозлване не усетих съществена разлика, като усещане. Четаката си е лека, но стабилна. Видях, че много момичета са коментирали за късата дръжка, че е удобство, защото могат да се гримират максимално близко до огледало без да удрят дръжката, което си признавам, че на мен ми се е случвало и е забавна ситуация. Факт е, че за базата на лицето гледам да съм масимално близо до огледалото, за да видя дали всяка пора е прикрита и добре отразена от четката ми.

Bobbi Brown Full Coverage четката ми се превърна в тотален фаворит и не мога да спра да я използвам! Напоследък случвам на четки и нямам търпение да опитам още нови и съвсем скоро да ви споделя за тях.

А, кои са вашите любими четки за фон дьо тен или нанасяне на база на лицето?

*Статията е в партньорство с Notino


Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!