Как да постигнете 'the French look'?


Всичко започна с една неволна разходка в събота, когато съпроводих една приятелка до магазина за дрехи, за да дам съвет. Честно казано напоследък все така ми се получават нещата... Влизам за съветник и излизам с торбичка нови интересни вдъхновяващи придобивки, които ще променят или обновят визията ми.
През онзи уикенд се сдобих с червената ми барета, която сте забелязали в почти всички мои нови снимки в Instagram. Отдавна не съм имала толкова семпъл, но забележим за хората аксесоар.
Дали заради червеният цвят или моделът от там започнаха редица коментари от околните, как съм заприличала на французойка и този стил ли пресладвам. Истината е, че имам доста неща в гардеробът ми, които се спрягат за типични за френските момичета и първото ми червено червило бе закупено от Париж. О, да, покрай тази шапчица тотално промених и еждневният си грим. Сега все по-често слагам малко очана линия и червено червило.


И нека днес ви запозная с две мои бюджетни открития. От години съм фен на очните линии тип маркер или както аз им казвам 'писалка'. Все по-често обаче попадам на супер бюджетни версии, които работят. Една от тях е тази на Golden Rose, чийто апликатор е стандартен, конусовиден и издължен. Избрали са една много разпространена форма, но пък определено сполучлива. Поне за моята ръка и умения - перфектният баланс.
Аз държа да изчертавам тънки линии. Както описах на скоро на една приятелка, да се вижда, че я има, ако си затворя окото. Плюс да допълва погледа и подчертава финно. Точно както французойките правели според книга, която изчетох миналата година. При тях всичко е балансирано и в малки количества.
Golden Rose Precision Eyliner е в интензивно черен цвят и не се налага да наслагвам пластове от очаната линия, за да постигна черен и плътен резултат. Също така не се начупва по повърхността на кожата, както ми се е случвало с други, които обещават трайност и да са водоустойчиви.



Можете да намерите: в Дрогерии Лили и щандовете на Golden Rose
Цена: 7лв
Количество: 10мл



Но какво ще е очна личния без спирала, ще се запитате. Макар че чудно, но има доста момичета, които правят по този начин гримът си. Само очна линия.
Моят продукт за очен грим, който поставям всеки ден е спиралата. Не мога да избягам от нея и постоянно опитвам различни, въпреки многото любими открития.
Golden Rose Smokey Lashes mascara е спиралата ми в момента. Супер богата на косъмчета четка, която разресва миглите добре и придава много обем без да сплъстява прекалено. Тушът не е супер течен, когато я отворите. Винаги в моите ревюта отбелязвам този фактор, защото аз си предпочитам по-гъстите спирали.
Няма как да не подмина и красивата опаковка в розово злато 😍
И сега ще се запитате дали издържа цял ден. Опредлено при мен се държа страхотно при най-големият си тест този уикенд, когато работих от 10 до 17 часа и след това излизах вечерта, така че след над 10 часа носене не се бе разтекла и размазала и миглите ми бяха все още с приличен обем. Много съм впечатлена от нея, защото след това я носих и при полета в понедленик и пак не ме предаде. 
Не се сваля трудно. Аз слагам много пластове и понякога свалянето на спиралата ми отнема време, за което винаги психически се подготвям. С тази не е толкова трудно :)



Можете да намерите: в Дрогерии Лили и щандовете на Golden Rose
Цена: 5,90лв
Количество: 9ml


*Постът е в колаборация с Golden Rose Bulgaria

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!