Коледни малинки с Yves Rocher

Честита нова 2015та година, приятели! Желая Ви много любов, щастие и успех. Дано новата година е по-добра от изминалата :)

Не съм се отчела с много по празниците, като постове и клипове, но и аз имах нужда от почивка и отдадох времето си главно на приятелите. Всъщност напоследък имам чувството, че за нищо не ми стига времето и постоянно съм в движение, затова неминуемо нещо трябва да пострада и това е блога. Защото знаете имам и канал, в който през декември водех малка серия, за която (нека си споделя) също не изпълних първо началния план, което от една страна ме ядосва, а от друга съм спокойна, че старите идеи ще могат да отлежат повече в главата ми и ще са готови за новата година :)

Въведението ще е дълго, защото искам малко да поразмишлявам и за моята 2014та година. По принцип гледам да не съм досадна с личния си живот и предпочитам да не се знае много за него, защото малко или много се показвам в Интернет с друга цел. Сигурна съм, че много от вас ще проявят разбиране и благодаря! Та сега за 2014та, която за мен започна по-добре от сегашната година и бе изпълнена с много промени в личен план включващи важни решения, за които трябваше с времето да узрея, нови приятели, стари загубени и край плюс ново начало, ако обобщим какво се е случило с образованието ми. Щастлива съм с развитието на блога, на канала също, макар че винаги искам повече. Поне тази година ви показах повече проекти, от които съм наистина доволна изцяло и после получих и положителни коментари от вас -последователите. Проведох първите си игри с подаръци, срещнах се с много блогърки и влогърки, с част от тях сме дори близки приятелки :), посетих два пъти София, от които единият път бях на първото си събитие, направих много съвместни работи със страхотни големи и утвърдени марки. Имаше и разочарования, но те се преживяват и вярвам, че са нужни, за да станем по-добри личности.

Нека сега изпратим старата година и ви споделя с какво ще ви радвам през новата. Първо смятам да се оттегля за два месеца, защото излизам в сесия и се чувствам в период, в който не, че съм изгубила вдъхновение, но правя всичко машинално и искам почивка, да. Стискайте ми палци, защото след дългата пауза ще ви изненадам много подобаващо, ако всичко мине по план. Този път реших дългата пауза да се отрази на канала ми, а не блога и подготвих предварително една серия, която ще излиза два пъти седмично. Избрах да и дам най-логичното име- "Една марка, два продукта".

Днес започвам с Yves Rocher, които тази зима излязоха с две опияняващи серии по Коледа - малина и къпина. Аз лично опознах повече тази с малина и ревюто на два продукта ще бъде посветено на нея.
Крема за ръце си закупих сама първо, защото бях изпаднала в нужда от такъв продукт, но като цяло не мога да се оплача от сухи ръце, единствено периодично зимата и затова тази година се преориентирах към нещо с хубав аромат. Много ми е празнично и уютно, като го извадя и се намажа. Не е от силните миризми, които ми омръзват бързо и почват да ме дразнят след известно време. Иде ми да си изям ръцете ;д
Имах честта да пробвам и този с къпини (тенкс Крисе) и смея да твърдя, че и той е много изкушаващ, като аромат, и с идентична формула.
Вероятно на голяма част от вас няма да допадне консистенцията, защото тя  е много течна и обърната надолу тубата, когато е отворена, самия крем си тече свободно и може малко да се.. буквално олеете с продукта. Внимателно с изстискването на нужното количество бих добавила :)

Иначе за мен си хидратира умерено, тоест аз съм доволна и ще си го ползвам с голям ентусиазъм, докато свърши. Дамите със сухи ръце не ги съветвам да се пробват да им хареса този крем ;)

Количество: 75мл
Цена: 6.99лв
Можете да намерите в: Елитис, фирмения магазина на марката в София, магазин Сафо във Варна

Балсама за устни пък получих, като изненадващ коледен подарък и много благодаря на Кристина за жеста и сладурския подарък. От момента, който го имам не е излизал от джоба на палтото ми. Просто много ми допада, че оцветява леко и естествено устните в малинен нюанс и щом ми стане сухо си слагам от него. Поразена бях, като видях, че има минерално масло и малко се поотказах да го ползвам, но не съм спряла всъщност, защото ме радва, като подарък и ми е мило да си го вадя и ползвам. Да, понякога си имаме продукти в живота, които носят снатиментална стойност и това се оказва добър фактор да ги заобичаме повече.
Всичко много хубаво, но към днешна дата май виждам поражения и смених балсамчето. Пак си е в мен, да го душкам поне ;)

Не е необикновен балсам, но е лимитиран, мирише много приятно и дава приятен цвят. Лично аз съм споменавал няколко пъти за отношението ми към някои съставки, като минералното масло. На кратко.. избягвам го.

Цена: около 5 лв
Количество: 4гр
Можете да намерите: всъщност в България не съм го засичала, но най-вероятно във фирмения им магазин го има ;)


6 коментара

  1. Подарих целият комплект с червени плодове на мама и сестра ми, а аз се обзаведох с този с черни, но май и другият ме изкушава. Чакам намаленията януари месец и да видим дали поне крема и лосиона с червени плодове.
    Ако ти попадне и крема с какао и портокал, хвърли му един поглед и на него. За мен е най-прекрасно ухаещият от зимната колекция.
    А ти къде видя състава на балсамчето? По принцип продуктите на Yves Rocher не съдържат течен парафин и ще съм доста разочарована, ако и моя балсам има. :( Имам други техни балсами и те нямат парафин, за щастие.

    ОтговорИзтриване
  2. О, ами аз въобще не им вярвам на тях, че са с чист състав. Нали се рекламират, че са с природен произход или нещо подобно, но съм имала техен лосион и имаше парабени, а за балсама конкретно разтърсих се в Интернет :)

    ОтговорИзтриване
  3. На същото мнение съм :) уж са с изчистен, а и аз съм виждала някои парабени :) чудесна публикация

    ОтговорИзтриване
  4. Успех сесията! Аз харесвам коледните неща на Yves Rocher, но тази година така и не стигнах до тях!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотно изглежда балсама. Вероятно ще го пробвам :))

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!