Max Factor Miracle Touch Creamy blush [ревю]

Неотдавна се влюбих в кремообразните ружове. После направих нещо, като почивка и се върнах към прахообразните им събратя. Не, че те не ми харесват, като текстура, но все още в моето сърце на първо място са кремообразните. Стигнах отново до това заключение след като пробвах един от най-популярните продукти на Max Factor за последната година. За жалост сред чуждите блогърки, защото още не е внесен у нас и благодарение на моята сестра се сдобих с малкото чудо.
Max Factor Miracle Touch Creamy blush, Soft Murano
Max Factor Miracle Touch Creamy blush е супер малко ружче :) Наистина опаковката е много удобна за разнасяне. Няма допълнителни огледала, няма големи разстояния около самия рефил.. Получавате си буквално само самия продукт затворен с капаче, както казвам аз ;д Доста семпла и изчистена опаковка, която на мен всъщност ми харесва. На гърба липсва съдържанието, което аз намерих в Интернет. Изписана е единствено годността.
Max Factor Miracle Touch Creamy blush, 11.5g
Soft Murano не е цвета, който исках, но се оказа добра случайност. Представлява червеникав нюанс изпълнен с фини блестящи частици. В интерес на истината понеже си е силен цвят доста се бях стреснала, че няма да успея да го нося, обаче се оказа, че винаги мога да бъде изненадана без да предполагам. Всъщност нека отделя специално няколко думи да благодаря на сестра ми, която от началото на манията ми към козметиката, винаги ме е подкрепяла с разни козметични подаръци. Винаги пита, но не уцелва желания цвят и после чрез нейните грешки правя революционни открития за това какво ми стои добре и не съм толкова скучна, както казва тя :дд
Консистенцията е с една дума чудесна. Ако го имаше продукта у нас бих ви казала смело да се насочите към него, като първи такъв руж, защото е супер лесен за нанасяне, повече от всеки друг от този род. Направо се плъзга, не изсъхва веднага и позволява напластяване. Може да ползвате за разнасянето възглавничките на вашите пръсти или четка. Опира единствено до това как ви е по-комфортно.
Max Factor Miracle Touch Creamy blush, Ingredients: Ricinus Communis Oil, Ethylhexyl Stearate, Octyldodecanol, Ozokerite, Nylon-6, Titanium Dioxide, Mica, Cera Carnauba, Candelilla Cera, Lanolin Oil, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Isopropyl Myristate, Aluminium Hydroxide, Barium Sulfate, Propylparaben, BHT, Parfum, Talc, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, [+/- CI 77861, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77015, CI 45410, CI 15850, CI 19140]
Не обичам да давам мнение колко издържа един руж, защото под него поставям и други продукти, от които също зависи това. Само едно ще ви споделя.. Забелязвах, че при мен не под, а над пудрата е по-дълготраен, което е напълно противоположно на това, което големите гримьори съветват.
Последно остана да спомена, че такива силни цветове стоят много добре поставени малко по-нагоре на скулите, за по-добро коригиране на големи бузки при бели момичета, като мен :)

Много искам да пуснат ружа тук, защото веднага бих си купила още цветове ;)

13 коментара

  1. Страхотно ревю! Ружът изглежда много добре, определено бих го пробвала, трябва да проверя дали го има в Италия :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много харесвам и моя, който е май малко по-прасковения нюанс. Другата седмица, ще бъде част от пост за моите мини продукти хаха Много хубаво ревю, a ти си прелестна <3

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря! Ще чакам да пишеш :) <33

    ОтговорИзтриване
  4. Провери! По спомен сестра ми го бе грабнала за нещо, като 5€ :))

    ОтговорИзтриване
  5. Много красив цвят е този руж :) Много хубаво ти стои

    ОтговорИзтриване
  6. Искам и аз такива ружове в Бг :( :( Чета само хубави отзиви за тях ..

    ОтговорИзтриване
  7. Така е.. Отдавна трябваше да са ги пуснали :/

    ОтговорИзтриване
  8. Само специално този ли не се намира в България, защото аз имам руж от същата серия, но без частиците от около 5 години и съм си го взимала от щанд в Пикадили, в City Center Sofia? Аз също предпочитам кремообразните ружове, особено за суха кожа (каквато е моята през този период от годината) :)

    ОтговорИзтриване
  9. Може да им е стар продукт, който сега подновяват. Още някой ми бе казал, че ги е взимал, ама аз гледам, като луда, откакто ги пуснаха миналата година в Англия :дд Странна работа :) Те имаха още един стар продукт, който лансираха тази година на ново.. Не се сещам обаче кой беше ;) И между другото не всичките са им с частици :)

    ОтговорИзтриване
  10. Обичам кремообразни ружове и ако видя на Максфактор, непременно ще си взема :)

    ОтговорИзтриване
  11. Много ти отива, а цветът е страхотен :)

    ОтговорИзтриване
  12. Аз също съм си го купувала преди 3-4 години от Варна, имаше го в Бюти Зоун в Мол Варна. Съвсем същият цвят (имаше само един цвят). Моят руж за съжаление изсъхна и започна да мирише лошо, иначе беше приятен. Сега използвам един течно-кремообразен на Орифлейм, който ми подариха и никак не е лош.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!