Lipstick TAG

Да, Меги, не си въобразяваш.. аз най-накрая събрах сили за този таг :) Съжалявам, че отне почти година, но мисля, че си дойде на място и навреме :)

1. Колко червила имате?

Аз съм горд притежател на 15 червила. На скоро се разделих с поне пет и се радвам, че колекцията ми никога не е минавала числото 20 :)

2. Кое е първото Ви червило?
Първото купено с мои пари и от мен за мен самата червило бе Maybelline Crazy pink, което още си пазя и не е мръднало особено :)

3. Кое е червилото, което носите най-много?
Това е много труден въпрос за мен. Най-много в колекцията си уважавам няколко червила: Bourjois Orange punch, YSL Rouge Volupte shine #19 и Lancome Rouge in Love Rose Boudoir.


4. Коя Ви е любимата марка червила?
Не мога да посоча една :) В момента харесвам продуктите на Rimmel и YSL. Lancome също не лъжат в продуктите за устни, а Bourjois често имат интересни предложения.

5. Коя е любимата Ви формула за червило?

Това червило и чъбито на Боржуа я олицетворяват :)

6. Кое червило си купихте последно? 
Мисля, матовото чъби на Ревлон.
7. Колко продукта за устни имате в чантата си в момента?

8. Кое е червилото, към което посягате, когато искате червени устни?

Две са: MAC Ruby woo и стейна на YSL.

9. Как/къде съхранявате червилата си?

В нощното ми шкафче на поставки за червила. Погледнете тук за подробности :)
 10. За кои червила си мечтаете и бихте искали да притежавате?
Едно червило на Tom Ford толкова много искам да имам. Дори е възможно след два месеца да се случи, но още се чудя. Харесват ми много и опаковките на червилата на Giorgio Armani, за които също съм слушала хвалби. Soup and Glory Sexy mother puckers също са в листа ми с желания :)
И какво още.. трябват ли ми още :)

3 коментара

  1. Разкошен таг и прекрасна колекция. И аз обожавам YSL, а за червилата на Маrk Jacobs и Tom Ford все не се решавам.

    ОтговорИзтриване
  2. Тъкмо снощи направих публикация за подобен таг и аз, остава ми да я снимам и вероятно другия месец ще я пусна. Преглеждайки си притежанията, направо се хванах за главата колко много, ама наистина много продукти имам и харесвам, жалко само, че имам една уста. Много искам да си взема червило на YSL и със сигурност ще го направя, когато си избера подходящ цвят, чувала съм какви ли не хубави отзиви за него и искам и аз!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, като си дойдеш ще отидем да разгледаме :) Аз им опазвам бройката. Постоянно се чувствам гузно спрямо тези, които не ги нося и подарявам :))

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!