Една прочута вода за лице или Bioderma Sensibio H2О

Няма начин да не сте чували или виждали тази вода в, ама направо всеки блог. Е, хайде и аз в кюпа с доволни и фенове на SensibioH2O.

Причината да пиша чак сега е, че бях специално попитана кой е любимият ми продукт от Биодерма и защо. А, като цяло не се сещам за конкретна причина да не съм писала още за тази вода в блога, но явно съдбата е предопределила така да се стекат обстоятелствата. Обичам всеки един продукт, който  Биодерма напоследък, но това розово шишенце ми е първият досег до техния козметичен свят  и определено заема специално място в сърцето ми, а и ще допълня, че колкото и да се дърпах накрая си признах, че не мога без тази мицеларна вода ;)

 Направих няколко колажа от снимки, за които използвах прерисуван размер на шишето на мицеларната вода на Биодерма (долу горе, както е уловило моето око) и на тези нещо, като тагове написах думите, които описват "Защо Bioderma Sensibio H20 е любимия ми продукт на Bioderma?"
 Безспорно няма по-елементарен и познат начин от напояването на памучен тампон с даден разтвор и минаване на цялото лице с него. Точно така използвам аз всяка мицеларна вода включително и тази. Изключително бързо и лесно сваля голяма част от грима ми. Дори я намирам ефективна и при премахването на водоустойчива спирала. Нужно е само да поставите тампончето отгоре и отдолу на миглите, сякаш ги хващате само тях и да разтъркате старателно. При мен работи и успя да ми елиминира големия проблем с тази вода.
 След продукта усещам свежест и спокойствие. Само върху кожата си, разбира се :) Един факта за продукта, който явно опита ми с него сам го доказва е, че той балансира ph-то на кожата, затова аз и много други хора чувстваме кожата си успокоена след ползването на Bioderma H20. Макар да има лека миризма очевидно не дразни кожата, а само допълва приятното усещане :)
Супер нежно премахва тонове грим от лицето. Нужно е за кратко да се задържи напоения тампон върху местата с по-тежък грим, за да успеят тези мицели, които са главната съставка на течността да, да обгърнат мръсотията и я премахнат. После кожата ми е видимо лъскава от чистота. Продукта е удачен и за самостоятелна полза. Моята кожа обаче се нуждае и от екстра почистване ;)
За мен тази вода е незаменима. Има само една друга, която съм открила, че е също толкова ефективна, но пък е по-скъпа. За мен инвестицията в Sensibio H2O си заслужава, защото при мен една от големите бутилки свършва бавно. 
Опаковката е много практична и здрава. Нещо, което намирам за незаменимо е факта, че капачката не може да се отвие (освен, ако не я разбиете) и със сигурност пренасям ли я с мен, няма шанс да се пръсне в чантата или багажа ми, което би ме направило наистина тъжна :) Също спомага и за лесна дозировка на продукта.

И не на последно място, Bioderma се продава в аптеките, които са любимите ми места за пазаруване и покупка на нови продукти :) Tам можете да се намери водата в различни размери и през годината улови някоя оферта. Често подаряват от онези бебенца с най-голямата разфасовка, което винаги оправя деня :)

*Зеснетият продукт ми е предоставен за проба и не ми е плащано по никакъв начин, за да отразя мнението си в личния ми блог, където пиша публикации базирани единствено на опита ми с продуктите.

6 коментара

  1. *clap* страхотен пост! Много креативен и красиво направен. :)
    Още като ни попитаха 'кой ни е любимия продукт на биодерма' се зачудих какво биха казали пък хората, които нищо не са пробвали все още, хаха
    Аз преди седмица и нещо отворих трето шишенце от нея и единствената причина поради, която не я споменах като финално решение за фаворит е ..че просто я имах все още неоваряна (поредната) хаха (тъпо, да)

    Моя посочен фаворит за предизвикателството пък взе да ми става още и още по-любим отколкото при първото му ползване, хихи (може би защото го имах само като малоразмерен продукт преди от биодерма да ми пратят големия)
    Абе, готино е да се обръща по такъв прекрасен начин внимание на блогърите, браво на биодерма, браво и на теб за готиния пост!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мани, благодаря! Ти си от блогърите с доста интересен вкус и различен от моя, но виж при подбора ни на skincare products доста неща са еднакви и за двете ;)

      Аз колко ли пъти съм си взимала все мъничка или си въобразявам, че не ми е нужна, но все повече се убеждавам колко я обичам. Пробвала съм немалко мицеларни води включително и зелената Биодерма, но няма друга дето да я бие за мен.
      А, когато ни питаха на мен ми бе супер трудно, защото имам със сигурност четири техни любими продукта дето съм готова да си купя пак и пак, но с оглед на това, че си ги имах тогава още непреполовени, а водата ми свършваше скоро. Реших да е тя и не съжалявам, защото имам и по-дълго познанство с нея :)

      Изтриване
  2. За каква кожа е точно тази вода?
    Имам зелената, даже ще пиша за нея тези дни...добър продукт, но е пълен абсурд да ми свали грима наистина качествено.

    Виж, sebium pore refiner-ът е класа!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Подходяща е за всеки тип кожа и се води повече за чувстветелна. Дори по-горе съм писала, че ползвам след това гел. За мен си е достатъчна и сама, ако се носи само бб-крем или не е тежка основата. При повече грим пък определено с две минавания съм свалила 90% от грима и после спокойно отмивам с продукт за лице.
      Зелената е много по-различна. Тя е зя мазна кожа. Моята е комбинрана и ми пресушава, както и всеки продукт от Sebium серията. На мен не ми пасват тези продукти и само ми дразнят кожата, а и зелената не става за ползване върху очите, защото още в описанието си пише на шишето, че действието и намаля отделянето на себум.

      Всеки си има своя метод. Мен тази вода си ме устройва, като първа стъпка и усещам лицето си по-чисто с редовното и ползване. Прочети, ако искаш още по темата в Интернет. Има много момичета експерементирали и обяснили как я ползват и какво и харесват.

      Изтриване
  3. По много симпатичен начин си направила това ревю, браво! ^^ <3

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!