Nuxe Gel Demaquillant Fondant ревю


След видеото ми с грижата за кожата реши да се спра на някои от продуктите и им отделя специално представяне в блога. Малко странно, но чак щом свърших третата си опаковка от този гел ме осени вдъхновението или мисълта, че е време да отразя в пост мнението си за него. Определено ми е любим продукт и то от онези, които имат минуси, но съм готова да ги преглътна.

За много от вас не е тайна добрата ми връзка с продуктите на  Nuxe :) Изпробвала съм доста и част от тях съм повтаряла, като покупка. С този гел обаче ми се случва винаги да се почувствам сякаш не съм му се насладила достатъчно или това е така, защото свършва супер бързо. До някъде си обяснявам този факт, че ползвайки нещо всеки божи ден сутрин и вечер, то няма как да не се изчерпи бързо. Поглеждам обаче към грамажа и той е 125мл. За справка намират се и по-богати на продукт разфасовки от други гелове минали последно през ръцете ми, като: Avene Cleanance-200мл и Nuxe Reve de miel 200мл. Считам проблема с бързото изпаряване на продукта за изяснен, от тук нататък следват хвалбите :)
Самата консистенция не е пенеща се, а наподобява на мляко за лице или лек крем. Щом втрия в лицето самият гел сякаш се плъзга. Аз лично, след като съм го нанесла и разстлала на лицето с помоща на масажиращи движения, намокрям отново ръцете си леко и отново минавам по същия начин лицето. После всичко се премахва бързо с вода и не е лоша идея да се сдобиете с така популярните напоследък washcloth или по-просто казано кърпа за лице, която напоявате с вода, старателно изстисквате и така навлажнена я поставяте върху лицето, за да ви помогне да премахнете маски, а в нашият случай измивен гел :)
Остана да ви разкажа за усещането на лицето след продукта. Немалко пъти съм споменавала, че това за мен е продукт, който ми доставя удоволствие, с миризмата си ме глези (макар че аз не обичах миризмата на рози и.. а, да продуктите на Nuxe миришат силно и наистина не попадат в лигата - за всеки вкус) и най-хубавото кожата ми не се чувства опъната след миенето.  Чудесен сутрешен гел, а в качествата си на дегримьор също не лъже ;)

Можете да откриете гела във всяка аптека продаваща марката за цена от около 23лв за 200мл.

6 коментара

  1. Ох.. искам и аз! :D Страхотно ревю!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Все още умувам далии.. аз пак да го купя :дд Мерси, Снежи! Трябва, ако се запътя към аптеката и твоя тоник дето препоръчвош постоянно да погледна :)

      Изтриване
  2. Аз нещо не се спогаждам с Нюкс, но ме изкушаваш :) Би ли споделила дали го използваш за измиване на грим от очите и как се справя? А, също дали изсушава кожата? Мерси :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами те Нюкс си имат специфичните миризми и затова не се харесват на всеки :) Грима на очите няма да махне, ако става дума за сперала, но сенки без проблем и не дразни. Казва го човек носещ лещи всеки ден :)

      Изтриване
  3. Наистина и мен ме изкуши с този гел, ще очаквам отговорите към въпроса от Lemon Bee по-горе :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!