10 неща, които използвах до край

Здравейте, момичета!

За днес ичах други планове, щях да ви изненадам с нещо по-интересно, но и вие и аз ще почакаме малко компютъра на сестра ми, който единствен е способен да осъществи тази идея, да се ремонтира. Така, че стискайте палци скоро да е ;)

Не бива да отлагам и този пост и днес му беше явно на него късмета ;) Готви се от доста време и сякаш се беше превърнал в резерва за такива дни ;д
И нека надникнем в торбичката ми за изразходвани продукти...


Cocoa coockie body milk- миризмата на бисквитки ме изкушаваше винаги когато се мотаех в Лили да си купя този лосион. В крайна сметка си го взех, но не мисля, че правеше чудеса с кожата ми. Плюса му е, че е много лек и бързо попива и в по-топло време определено бихте оценили тези му качества. Не бих купила отново, но може друга от миризмите да опитам. Плодова ако имат ще е чудесно ;)




The Body Shop shea butter- ако трябва да ви отоворя на въпроса за "love hate relationship product" то това е този балсам в пласмасова кутийка на The Body shop. Имало е моменти в които се харесваме, но през повечето време отчаяно исках да свърши. Даже съм се сдобила с два без да знам, дали ще ми допадне. В своя защита ви казвам.. заради миризмата :) Миризмата е супер силна и трайна. Като съставки също е обещаващ, но до тук. По отношение дали се грижеше за устните ми определено НЕ.  Замириса ми лошо скоро и просто изхвърлих половината. Мъчихме се две години и не се получи :(



Rene Furter dry shampoo- обичам го това сухо шампоанче. Ще си купя пак, обаче първо ще опитам и други. Тук повече за него.


Solvente лакочистител-това ми е четвъртата бутилка. Най-обикновен евтин лакочистител, който е за мен лакочистителят. Опитайте и дано ви хареса, както на мен. Изпълнява всичките ми претенции по въпроса лакочистител....без ацетон, евтин, не изсушава, трие лака добре и без проблеми, икономичен :)




Lancome Hypnose STAR mascara- е най-накрая се харесахме и с този продукт. Чудесна е спиралата, с интересна четка и прави хубав обем. Не вреди на миглите ми, лесно се премахва, ама цената бих искала да е по-малка. По принцип не е нещо, което би ме спряло, ако продукта е хубав, но си е сериозен показател, особено за българския джоб. И все пак страшно много се чудя на водоустойчиви вариант, който пуската това лято от Lancome


Bourjois 3in1 concealer stick- хмм...не искам да съм лоша, но по отношение на този коректор не бих се изразила много добре, в началото ми харесваше, но после осъзнах...че изсушава, събира се в гънките, оксидира и като цяло си има жълтенеещ цвят, лесно се изтрива и има cake ефект. Не искам да прекалявам, а и нямах търпение да свърши.



Nuxe creme Prodigieuse- любим крем, на който бих се доверила пак. Чудесен е и за смесване с фон дьо тен и винаги прави естествен ефект. Не запушва порите, матира лицето и мога много да ви говоря колко е прекрасен ;) Препоръчвам!



Clinique chubby stick- цвета ми отива и се харесвам с него. Приятен продукт, но не мисля, че ме спечели напълно неговата формула. Стигна ми за три месеца редовно ползване.

Avene Clenance spf 30 fluid- с този крем не се харесахме, поради причините: ужасно ми запушваше порите и лъсвах много неприятно с него. По други параграфи не знам дали да говоря, защото уж е за проблемна кожа, а с първото изречение ви предоставям два много важни факта. Без парабени и е водоустойчив.


Acne out activ lotion- много любимо средство срещу акнето и ще го купувам пак и пак за напред ;) Съдържа алкохол, което определено не е полезно.

2 коментара

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!