Beauty haul | Нови придобивки

Хей, хора!

Днес е ужасно горещо и въобще се чудя може ли да съм такава маниачка и да ходя в тия горещини по магазините! Понеже съм си направо болна на тема покупки и покрай блога ме е обзело едно още по-голямо вълнение и искане. Винаги съм си правела списъци с желания ( като ви казвам, че съм болна не се шегувам), които сама изпълнявам. Всичката ми козметика поне 90% и повечето дрехи си ги купувам със спестявания, но напоследък бюти списъка е огромен. Не съм фен на застоялите неща и използвам всичко докрай, ама си дадох сметка, че скоро може и да не е така. Така реших, че ще започна да събирам пари и след 4 месеца да ги инвестирам в нещо по-стойностно. Успех на мен!
Това по никакъв начин  няма да се отрази на блога уверявам ви! Имам ужасно много идеи, чиято реализация престои и те няма да са само козметични :)

Днес се опитах, като за последно, да преценя наистина, какво искам и ми трябва.
В аптеката, която е  в мола, имат голямо намаление на продуктите на Nuxe. Загледах им щанда и едно много мило момиче дойде да ме попита дали съм заинтересована от продуктите им и аз и споделих малкият си опит с тях. После ми даде някаква карта, която след покупка на пет продукта я изпращаш заедно с касовите бончета и те ти пращат шести безплатен, който е избран от няколко изброени в нея. Ще си помисля дали да се възползвам от нея, защото при това намаление наистина излиза много изгодно всичко ;д Та да не си тръгна с празни ръце си взех стика им за устни, като всъщност исках гланца в бурканчето, но го нямаше. Но аз пак съм си доволна^^ Ох, защо всичките им продукти миришат така божествено! Този гланц на мен ми напомня за бобонките Прополки, които с е смучат при болно гърло, а тях ги обожавам :)) Впечатленията ми са , че не е много мазен, добре хидратира...ще го видим по нататък.
Катрис вече има и във Варна (party) ;d  Днес най-сетне успях да вляза в новото Лили, което определено е по-голямо и повече ми харесва, и там има и Катрис. Взех си жълто лакче^^ За малко го изпробвах и ми направи впечатление, че е много покривен и четката е удобна. Цвета е 510 Bye, bye Birdy!
Коректор не съм носила досега и много си търсех. Избора ми е Bourjois Healthy Mix. 
Четката на Essence не днескашна придобивка, а от сряда. Тогава излязохме с Габи. Оказа се, че тя е тук на море и излязохме да се видим. Посетихме ДМ и там и двете си взехме да изпробваме тази четка.
 Удобна е, мекичка и така де харесвам я засега :)

5 коментара

  1. Всичко е страхотно,блога ти е чудесен.Ще споделиш ли мнението си за Bourjois Healthy Mix доволна ли си от него?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, много. Ще му направя ревю даже. Накратко прикрива добре белези и черни кръгове, издържа дълго 6 часа със сигурност и в горещината не помръдна.

      Изтриване
  2. Къде е това ново Лили и аз съм от Варна и се убих да търся Катрис в целия град.Цял стелаж ли има или само лакове?Какво са цените?Ох много се развълнувах,нямам търпение да ми отговориш :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Цял стелаж, да ;)) ами не обеснявам много добре ама на центъра, като тръгнеш от ФК нагоре към черно море от страната на ФК, точно до Рефан е.

      Изтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!