Икономичният и неикономичният продукт | Palmer's


Преди известно време публикувах точно същата снимка във фейсбук след като получих поръчката си от българският сайт на Palmer's. Бях впечатлена, че в Лили не намирам част от нещата там и тъй като любимата ми dessytalks ги похвали си помислих: "Ама давай! Поръчвай!" :D
В интерес на истината това беше практичен шопинг. Казах си намеря ли двете неща, които ми привършват в момент, ще поръчам. И понеже заглеждам пак заради Деси скраба им за тяло, той веднага бе добавен в количката ми. Преди съм си взимала от лосионите за тяло на марката и много ги харесвах. Знаех, че няма да сбъркам със скраба или предполагах.
После преминах на почти безцелно разглеждане на новите им предложения, докато не съзрях маслото за лице. Огледах състава и се впечатлих. После и няколко ревюта в Интернет.. Беше добавено и то.
Доволна от това, че намерих желаните артикули поръчах и започнах да чакам. Всъщност благодаря на Деси за насоките и споделеният опит, защото потвърждаващ имейл или sms по телефона за тази поръчка не получих. Затова си чаках леко притеснено. Вярно беше с наложен платеж и фактически не бях загубила нищо, но и не бях получила. Всичко си дойде точно след два дни и имах бонус малко тестерче на техен лосион. 
Залових се веднага с теста на продуктите. Единият вече е в торбата с празни опаковки, а другият в шкафа в банята.

Скрабът за тяло е неикономичният продукт от двата. Приключих го точно след около 5 процедури с него. Аз не пестя подобни продукти и имам ли под ръка предпочитам поне два пъти седмично подобно по-грубо почистване. Този е по-лек, като действие. Самата консистенция наподобява не много рядък крем и частиците, които са едри не преобладават. Бих добавила: "Много е нежен и ухае страхотно!" За аромата нямам второ мнение, стане ли дума за Palmer's. Обаче не срещнах моят продукт за ексфолиране и свърши бързо :)

Количество: 200гр
Цена: 18лв

Олиото за сваляне на грим и до ден днешен ме изненадва с икономичността си. Едва два пръста и половина съм изразходила. В тази категория отново не пестя. Ползвам си две помпички за упорит грим и това е. 
Конкретно това олио се усеща по-мазно. Обаче много добре сваля всичко на лицето ми! Аз ползвам кърпа, за да го премахна или сваля. Не съм пробвала просто да го отмия. Не вярвам в този метод при олиата и маслата за сваляне на грим. Дори и да е упоменато на опаковките им, че просто могат да се отмият с вода.
Споменах, че е мазно. Също има много силен мирис. Бих допълнила, че остава лек филм. Предполага се, трябва да ползвам гел след олиото, ако спазвам точната процедура :) Но с тоникът ми за лице всичко се балансира, защото той е дълбоко почистващ. Като цяло маслото много ми допада как сваля грима и се комбинира с останалата ми грижа. Препоръчвам го!

Количество: 192мл
Цена: 19,99лв 

И двата продукта са в стабилни пластмасови опаковки. Прозрачни при това и мога следя до къде е продукта и кога да закупя отново.
Продуктите на Palmer's аз поръчах от тук. Намират се част от тях и в Enzo.bg и веригата Лили Дрогерие ;)

Няма коментари

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!