Astor Soft Sensation Lipcolor Butter [ревю]

Обожавам ярките червила, но напоследък малко се позабравихме. Малко се изненадвам от себе си и вкуса ми, защото след дългия неутрален период превключих на коралово. На старото ми аз не му се нравеха много такива нюанси, защото кораловите червила имат тенденцията да стоят много променливо на моята кожа и черти, а и не само на мен. Приемам ги за хамелеони. Зависи на каква светлина ги носите. Когато е силна, са по-оранжеви и сигнални, докато привечер или на малко по-слабо слънце през деня са с повече розово и за мен повече от прекрасни :)
Още първия път, когато пробвах това червило го харесах много. Хубав плътен цвят се рaзстла  с лекота на устните ми. Усетих и аромата на ванилия и бях силно впечатлена.
Сега се досещате, че ще споделя какво мисля за трайността. Тя не е забележителна, ако ядете малко след поставянето на червилото, но аз имам навика да попивам със салфетка ярки червила преди хапване. Разбира се, така не отнемам целия цвят, но остатъка на това червило изчезва.
Ако пия течности не изчезва така бързо. Дори се запазва непокътнато за доста дълго време на устните.
Не съм забелязала да изчезва на парчета или да оставя ярка черта в края на устните, така че считам, че цвета си отива постепенно от устните и изчезва равномерно.
Освен това е много мазно червило и прави устните меки. Въобще се усеща много приятно и комфортно. Е, да цапа чашите, но няма как при условие, че е меко и бляскаво червило. Името му на гилзата съдържа и думата масло или butter на немски. Съгласна съм! Такова е усещането.

Нека отбележа отново, че пигментацията е забележителна.
Аз все още на съм фен на опаковките тип чъби стик. Много са ми некомпактни. Ясно ми е, че получавам редовното количество червило плюс бонус още пластмаса за гилзата. Одобрявам обаче из;ятото в класическа форма червило. Досадно ми е било винаги да чакам чъби стиковете да претърпяват различни деформации на формата. 
Цвят:017
В заключение ще кажа, че отново ми се затвърждава мнението, че дрогерийните марки предлагат за мен много по-добри еквиваленти на така популярните Clinique Chubby Stick. Съветвам ви да се огледате първо на тези щандове за такива моливчета :)

Цена: 12,59 лв
Количество: 4,8гр
Можете да намерите в: дрогерийните вериги Елитис и DM
*Продуктите са ми изпратени за проба, но не ми е плащано да пиша за тях и мнението ми е базирано единствено и само на опита ми с тях.

2 коментара

  1. На същото мнение съм за тези червила и много ми харесват.А такива цветове на теб винаги стоят толкова хубаво :)

    ОтговорИзтриване
  2. О, благодаря ти! :)) Да, много приятна изненада са ;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!